Μυστήριο με παππού που κάηκε στη Βάρκιζα

Τραγικό θάνατο από φωτιά που ξέσπασε στο όχημά του βρήκε νωρίς χθες το πρωί ένας ηλικιωμένος, που είχε σταθμεύσει σε υπαίθριο χώρο κοντά στο νυχτερινό κέντρο Riba’s, στη Βάρκιζα. Οπως όλα δείχνουν, η πυρκαγιά προκλήθηκε από διαρροή στο σύστημα υγραεριοκίνησης του οχήματος και εξαπλώθηκε ταχύτατα στο αυτοκίνητο, με συνέπεια οι φλόγες να τυλίξουν τον 84χρονο και να απανθρακωθεί ζωντανός!

Το συμβάν αντιλήφθηκαν κατά τις 9.30 το πρωί κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι διέκριναν καπνούς και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Στο σημείο έφθασαν σύντομα πυροσβέστες, οι οποίοι είδαν το αυτοκίνητο πλήρως κατεστραμμένο και τον οδηγό απανθρακωμένο εκτός του αυτοκινήτου. Λίγα μέτρα παραδίπλα έστεκαν και τα δύο σκυλιά του άτυχου ηλικιωμένου, που μάταια περίμεναν το αφεντικό τους να βγει από το αυτοκίνητο. Στην περιοχή έσπευσε λίγο αργότερα και ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το πτώμα και αναμένεται να εκδώσει τις προσεχείς ημέρες το πόρισμά του.

«Είναι αδιανόητο, πρέπει να έπαθε σοκ και γι’ αυτό κάηκε ζωντανός. Ηταν καινούργιο αυτοκίνητο, δούλευε ρολόι. Μπορεί να ήταν 84 ετών, αλλά ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση» υποστήριξε ο ανιψιός του νεκρού, μιλώντας σε δημοσιογράφους. Ο ίδιος εξήγησε ότι ο θείος του είχε άδεια για κυνήγι και συνήθιζαν να επισκέπτονται τη συγκεκριμένη περιοχή μαζί για να βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους. Ερευνα για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς θα διενεργήσει το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα