Σε δικό τους σύμπαν ζουν Ξανθός και Πολάκης!

«Λεφτά υπάρχουν στα νοσοκομεία»!

Σε παράλληλο σύμπαν φαίνεται ότι ζουν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης, καθώς από τις επισκέψεις τους στο ΕΣΥ, έχουν άλλη εικόνα για τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων από αυτή που παρουσιάζει μερίδα των ΜΜΕ. Τα παραπάνω διεμήνυσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας στους νέους διοικητές, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησής τους, χωρίς να αναφερθούν στις «θερμές υποδοχές» που τους επιφυλάσσουν ασθενείς και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που επισκέπτονται.

Μάλιστα, μιλώντας στους νέους διοικητές, ο κ. Πολάκης τόνισε ότι αυτοί δεν τοποθετήθηκαν με κομματικά κριτήρια – προφανώς είναι τυχαίο το γεγονός ότι ανάμεσά τους είναι γνωστοί πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμη, η ηγεσία του υπουργείου τούς ζήτησε να προχωρήσουν σε σύναψη ατομικών συμβάσεων (υπηρεσία καθαρισμού, τεχνικοί, συντηρητές, υπηρεσία φύλαξης κ.ο.κ.) και να πληρώσουν 605.000.000 ευρώ, ληξιπρόθεσμα μέσα στον Αύγουστο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «έχετε αρκετά ταμειακά διαθέσιμα», τη στιγμή που νοσοκομεία δεν έχουν καν… γάζες!

Ο Ανδρέας Ξανθός, πάντως, ήρθε αντιμέτωπος με τον… πραγματικό κόσμο το βράδυ της Τετάρτης, κατά την ομιλία του στο δημαρχείο Ευόσμου – Κορδελιού στη Θεσσαλονίκη. Ο υπουργός άκουσε πλείστα παράπονα -ακόμη και από υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ- για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και του έγινε ιδιαίτερα μνεία για το Κέντρο Υγείας Ευόσμου που λειτουργεί μόνο τα πρωινά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα