Η σπείρα με τα πέντε «μέντιουμ»

Η «Κατίνα της Πόλης» και τέσσερις βοηθοί της είχαν αποσπάσει από δύο καταγγέλλουσες 80.000 ευρώ!

Μια σπείρα «μέντιουμ», που λειτουργούσαν ως μάντισσες… κακών και εξαπατούσαν ευκολόπιστες κυρίες, αρπάζοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους στα δύο απατηλά «σαράι» της οργάνωσης, σε Σύνταγμα και Νίκαια, και συνέλαβαν πέντε γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η Καίτη Μποζάκη, γνωστή ως η Κατίνα της Πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 44χρονη «Κατίνα» και οι συνεργάτιδές της (δύο Ελληνίδες και δύο αλλοδαπές) έπειθαν τους πελάτες τους για τη «σοφία» που έχουν κληρονομήσει από τις γιαγιάδες τους στον καφέ και στο χαρτί, ενώ συχνά επιδείκνυαν δήθεν «θαυματουργά» μαντζούνια, λιβάνια, φυλαχτά και… κοκαλάκια της νυχτερίδας, ώστε να διώξουν τη γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι και να «δουν» το μέλλον! Η Καίτη Μποζάκη επικαλείτο και εκπαιδευτικά ταξίδια που είχε κάνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Μαρόκο, στη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο πελάτισσες έκαναν καταγγελίες σε βάρος τους υποστηρίζοντας ότι τα «μέντιουμ» έφτασαν στο σημείο να προβλέπουν τροχαία δυστυχήματα και άλλα επικείμενα δεινά στενών ανθρώπων τους, τα οποία, όπως τους έλεγαν, μπορούν να αποτρέψουν.

«Ο άντρας σου θα πάθει μεγάλη ζημιά μέχρι την 1η Ιουλίου! Δώσε άλλα 5.650 ευρώ να τον γλιτώσουμε» είναι η φράση που φέρεται ότι είπαν σε μια πελάτισσα, από την οποία είχαν ήδη «φάει» 52.500 ευρώ! Μόνο από τις δύο καταγγέλλουσες τα «μέντιουμ» είχαν αρπάξει 80.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από τους χώρους τους διάφορα χρηματικά ποσά, ένα πιστόλι κρότου, κέρινα ομοιώματα, βάζα με λιβάνια, βιβλία «μαγείας» και ατζέντες με στοιχεία πελατών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατίνα της Πόλης είχε χρησιμοποιήσει, για διαφημιστικούς σκοπούς, αρκετούς επωνύμους που εμφανίζονταν ως πελάτες της, μεταξύ των οποίων οι ηθοποιοί Βάνα Μπάρμπα, Μαρία Κορινθίου, Κωνσταντίνος Καζάκος αλλά και η σύζυγος του και δημοσιογράφος Ιωάννα Μαρτζούκου, το μοντέλο Εύη Αδάμ και ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα