Αυτοάνοσο κοινωνικό νόσημα η Αριστερά!

Ανθέλληνες πληρωμένοι από το υστέρημα του Ελληνα τους μαθαίνουν να μισούν την Ελλάδα!

Η Αριστερά, από τη σοσιαλίζουσα «πολιτικά ορθή» και τη σταλινική ως τη φασίζουσα «αναρχική», είναι αυτοάνοσο κοινωνικό νόσημα. Οπως το σώμα επιτίθεται στον εαυτό του, έτσι και η ανθρωπότητα κατά καιρούς και κατά τόπους επιτίθεται στον εαυτό της, μέσα από εξάρσεις αυτής της αυτοάνοσης κοινωνικής αρρώστιας, που έχει χύσει ποταμούς από το αίμα αθώων κι έχει μοιράσει απλόχερα μιζέρια, μίσος και ανελευθερία.

Οταν πέφτουν οι άμυνες της κοινωνίας και κατρακυλάει στην παρακμή, χωρίς ισχυρό εθνικό φρόνημα κι αξίες, χωρίς παράδειγμα ηγεσίας και αυστηρότητα στη διαχείριση, τότε επελαύνουν οι αρρώστιες: ανομία, πορνεία, τζόγος, πρέζα. Οι κάθε λογής συμμορίες, από νταβατζήδες και πρεζέμπορους, από διαπλεκόμενους που λεηλατούν το δημόσιο χρήμα ως τις πολιτικές συμμορίες των ροπαλοφόρων και κουμπουροφόρων, που εκμεταλλεύονται κι επιδιώκουν το χάος, θεωρούν την κρίση ευκαιρία τους.

Οι εγκληματικές συμμορίες, από μαχαιροβγάλτες, πορτοφολάδες, μπετατζήδες και καναλάρχες ως αυτές των διαταραγμένων, που αμφισβητούν το μονοπώλιο της δημοκρατικής πολιτείας στη βία, αποτελούν εχθρούς του έθνους, εχθρούς του λαού, των συμφερόντων του και της κοινωνικής ειρήνης. Την ανομία και τη διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης την πληρώνουν πάντοτε οι πολλοί και αδύναμοι. Οι ισχυροί και φραγκάτοι έχουν οπλισμένες πολυπληθείς φρουρές, θωρακισμένα αυτοκίνητα, απροσπέλαστες οικίες-φρούρια και τη δυνατότητα να μετοικήσουν στο εξωτερικό όποτε τους καπνίσει. Το κόστος της ανομίας των συμμοριών που κατασπαράσσουν την πατρίδα το φέρει πάντα ο απλός λαός, οι κανονικοί άνθρωποι. Τα συμφέροντά τους είναι διαμετρικά αντίθετα με αυτά των συμμοριών του κοινού εγκλήματος, της σκοτεινής εξουσίας ή των δήθεν «επαναστατών».

Στους δρόμους της λακκούβας, του σλάλομ ανάμεσα στις κορύνες και των πανάκριβων διοδίων αυτοί σκοτώνονται. Αυτοί επίσης χρησιμοποιούν τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία που καίει η «επανάσταση» ή τα δημόσια πανεπιστήμια-χαβούζες του εκφασισμού, της βίας και των σκουπιδιών ποικιλώνυμων αριστερών «αγωνιστών». Τα «αρχοντόπουλα» ρεμβάζουν στο Χάρβαρντ και στην Οξφόρδη, πριν κάποια από αυτά στελεχώσουν τις συμμορίες της λεηλασίας, που με τη σειρά τους «νομιμοποιούν» τους συμμορίτες των βανδάλων και φονιάδων που κανείς δεν τους δίδαξε Πατρίδα, Ορθοδοξία, κανείς δεν τους έδωσε παράδειγμα ηγεσίας, ακεραιότητας, Ελληνικού Τρόπου. Το άδικο γεννά κι άλλο άδικο. Αντίθετα, ανθέλληνες πληρωμένοι από το υστέρημα του Ελληνα τούς μαθαίνουν να μισούν την Ελλάδα.

Οι δημόσιοι χώροι, το ξαναλέω, αντανακλούν το δημόσιο ήθος. Το σκουπιδαριό των «γκραφίτι», των συνθημάτων, των κωλόχαρτων, όπου κάθε πικραμένος βγάζει το άχτι του και γράφει ή κολλάει σε τοίχους, αγάλματα, κολόνες, στην πόλη του αποτυχημένου Καμίνη, που μυρίζει κάτουρο στις γωνίες και τις στοές, όλα αυτά αντανακλούν το σκουπιδαριό μιας παρδαλής, αποτυχημένης παντού στον κόσμο, άνομης Αριστεράς, που μόνο δεινά και συμφορές έφερε, και η ενοχική «Κεντροδεξιά» χωρίς Δεξιά τρέμει να της το πει κατάμουτρα. Σκουπίδια και ανομία στο μυαλό, σκουπίδια, αίμα και ανομία στην Ιστορία.

Ο,τι δεν είναι ανθρωποκεντρικό, δεν σέβεται την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής, καταλήγει στη βαρβαρότητα. Τόσο απλό είναι να δεις καθαρά την Αριστερά και τα πρωτοξαδέρφια της, τους μαύρους μπολσεβίκους του ναζισμού.

Φαήλος Κρανιδιώτης
Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα