Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ

Τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, απάντηση σε κάθε εθνομηδενιστήΑπό τον
Δρα Κρητικόπουλο
Απόστολο*

Συμμετείχα ενεργά και στα δύο μεγάλα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας: τόσο σε αυτό της 21ης Ιανουαρίου με την τιτάνια προσέλευση, που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη, όσο και στο ηχηρότατο και απόλυτης λαϊκής συμμετοχής συλλαλητήριο που έγινε στις 4 Φεβρουαρίου στο κέντρο του Ελληνισμού, στην Αθήνα μας. Δύο αυθεντικά λαϊκές εκδηλώσεις μαζικότατης συμμετοχής, οι οποίες έδωσαν ένα και μόνο ξεκάθαρο μήνυμα: καμία χρήση του όρου «Μακεδονία» ως συνθετικού στο όνομα των Σκοπίων.

Πριν γίνουν τα συλλαλητήρια οι προσκυνημένες στον διεθνισμό αριστερές και «φιλελεύθερες» δυνάμεις του Κοινοβουλίου μας (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, μεγάλο μέρος της Ν.Δ.) είχαν ήδη καταδικάσει τα συλλαλητήρια ως κάτι «λαϊκό», που το οργανώνει μια «φασιστική πλέμπα» η οποία δεν αποδέχεται το «αυταπόδεικτο, ότι κάθε λαός έχει δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό του» […]. Για τους αριστερούς, το να έχεις εθνική ταυτότητα είναι κάτι ευτελές και τιποτένιο, που πάει ενάντια στις πολυπολιτισμικές ψυχώσεις τους για ομοιογενή αταξικό πληθυσμό με μηδενική εθνική συνείδηση, οπότε θεωρούν ότι οποιαδήποτε μάχη για την προστασία της εθνικής ταυτότητας (από τη μεριά της Ελλάδος) είναι ανούσια.

Ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, βασιζόμενος στο εύφορο περιβάλλον για εθνικό ενδοτισμό που υπάρχει στο Κοινοβούλιο, καθημερινά προχωράει ακάθεκτος σε συζητήσεις με τον Αμερικανό εντεταλμένο κ. Νίμιτς, ενώ χαριεντίζεται με ιδιαίτερη ευφορία αγκαλιά με τους Σκοπιανούς. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη στη Βουλή μας ότι «είναι στη σωστή κατεύθυνση οι κινήσεις που γίνονται για επίλυση του σκοπιανού ζητήματος».

Οπότε, ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα κι αν δεν έχει τις ψήφους των ΑΝ.ΕΛ., θα μπορούσε να βασιστεί σε ελάχιστες διαρροές ή ακόμα και σε φανερή στήριξη από σχηματισμούς (θυμηθείτε τη συνάντηση Τσίπρα – Σταύρου Θεοδωράκη πριν από λίγες ημέρες).

Τι μας σώζει από μια τέτοια εθνική καταστροφή και από την ενδοτική συμπεριφορά που χαρακτηρίζει την αριστερή κυβέρνησή μας; Μόνο το έθνος μας και η αυθεντικότητα της λαϊκότητας και του πατριωτισμού, που εκφράζεται πέρα από κάθε ατομικό πολιτικό προσανατολισμό μέσω των συλλαλητηρίων. Το μόνο που φοβούνται οι διεθνιστές συστημικοί ελιτιστές, που προσπαθούν απεγνωσμένα να μας φορέσουν μια απαράδεκτη για την εθνική, ελληνική ταυτότητά μας «λύση», είναι η αντίδραση του λαού. Είναι εθνικό χρέος μας να προετοιμαστούμε ψυχικά για τις δύσκολες στιγμές που έρχονται και, όταν φτάσει η στιγμή του μαζικού καλέσματος, να βγούμε ξανά ολόψυχα στους δρόμους και να δώσουμε ηχηρό μήνυμα απέναντι σε κάθε εθνομηδενιστή που επιθυμεί δόλια να πουλήσει τη Μακεδονία μας.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα