Οι… πρώτες βουτιές στον Βορρά!

Επιασαν Χαλκιδική το Σαββατοκύριακο Κιλτίδης, Τζιτζικώστας, Γιουτίκας, Μπουτάρης, Οικονόμου και Σιμόπουλος

«Ηταν το πρώτο φετινό Σαββατοκύριακο που καταγράφηκαν παρά θίν’ αλός πολιτικές συνάξεις και μαζικές βουτιές πολιτικών» έλεγε «γαλάζιο» στέλεχος του Βορρά. Και είχε δίκιο! Η Χαλκιδική βούλιαξε από παραθεριστές που εξόρμησαν στις παραλίες για λίγη δροσιά και ξεκούραση. Με τη Βουλή να έχει ακόμη κάποιες ημέρες λειτουργίας, πρωταγωνιστές στις βουτιές ήταν οι αυτοδιοικητικοί, που έκαναν και τα πρώτα μπάνια.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του Ελεάνα Βλάχου βρέθηκαν στη Νικήτη, όπου φιλοξενήθηκαν σε φιλικό σπίτι και απόλαυσαν τη θάλασσα, ενώ στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας, ο οποίος επισκέφθηκε τον γιο του στις κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ. Και οι δύο θα βρίσκονται σήμερα πίσω στα πόστα τους για τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, κάτι που ισχύει και για τον Γιάννη Μπουτάρη, που ύστερα από ολιγοήμερες διακοπές στο Διάπορο της Βουρβουρούς επιστρέφει για λίγο στη Θεσσαλονίκη, όπου οι υποχρεώσεις τρέχουν. Πολλοί «γαλάζιοι» προτίμησαν το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής για ολιγοήμερη ξεκούραση.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Αμυνας Αντώνης Οικονόμου ξεκουράστηκε στη Φούρκα της Κασσανδρείας, όπου είχε και κάποιες επαφές και συναντήσεις. Ενα μεσημέρι τα είπε -μεταξύ τυρού και αχλαδίου- με τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, ενώ μερικές ημέρες μετά κουβέντιασε με τον παλιό καραμανλικό και επικεφαλής της ομάδας που στήριξε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Θεσσαλονίκη Δημήτρη Δαρνάκα. Το καλοκαίρι ενώνει…

Στη γειτονική Σάνη βούτηξε ο έτερος πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά από τη Θεσσαλονίκη Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος διαθέτει εκεί παραθεριστικό σπίτι και τα είπε με τον παλιό φίλο του και πρώην πρόεδρο της Διοικούσας Δημήτρη Τσάμη. Σταθερός οπαδός της Φούρκας παραμένει εδώ και χρόνια ο Κώστας Κιλτίδης, που έκανε και αυτός τις βουτιές του αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πιο απομακρυσμένοι οι δύο παλιοί πολιτικοί φίλοι Δημήτρης Βαρτζόπουλος και Βάκης Φραντζής. Οι «γαλάζιοι» βούτηξαν στην παραλία της Γερακινής της Σιθωνίας, όπου ο πρώτος παραθερίζει εδώ και χρόνια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα