Γλέντι φοροδιαφυγής σε συνεργείο αυτοκινήτων με Τερλέγκα

Στα δίχτυα των ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) βρέθηκε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας καθώς και οι ιδιοκτήτες του -τουλάχιστον- πρωτότυπου χώρου όπου τραγούδησε για ένα και μόνο βράδυ στη Χαλκίδα. Ειδικότερα, με αφορμή τις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, ομάδες εφοριακών «όργωσαν» τα καταστήματα της περιοχής για τον εντοπισμό τυχών παραβατών.

Σε μία από αυτές τις «επισκέψεις» στον υπαίθριο χώρο συνεργείου (!), έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων, οι ελεγκτές έμειναν εμβρόντητοι όταν διαπίστωσαν ότι η εν λόγω επιχείρηση είχε μετατραπεί εν μία νυκτί σε κέντρο διασκέδασης και εκεί όπου θα έπρεπε κανονικά να βρίσκονται Ι.Χ. προς επισκευή είχε στηθεί μια τεράστια πίστα πνιγμένη στα γαρίφαλα!

Στο κατάμεστο από τους σχεδόν 1.000 θαμώνες προαύλιο του συνεργείου διαπιστώθηκε πλήθος φορολογικών παραβάσεων, με τη βασικότερη να αφορά τη μη έκδοση 269 αποδείξεων από φιάλες οινοπνευματωδών και πανέρια με λουλούδια. Επιπλέον, από τους υπευθύνους του αυτοσχέδιου κέντρου διασκέδασης ζητήθηκε η προσκόμιση των ιδιωτικών συμφωνητικών που είχαν υπογράψει με τους καλλιτέχνες που απασχολούσε, ωστόσο αυτά είχαν εξαφανιστεί. Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι φέρεται ότι υποστήριξαν ότι η εκδήλωση έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό (μάζευαν χρήματα για το Νοσοκομείο Χαλκίδας) και διοργανώθηκε στον συγκεκριμένο χώρο καθώς η μητέρα του ιδιοκτήτη του συνεργείου ονομάζεται… Παρασκευή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα