Επιασαν για φακελάκι διευθυντή στο ΝΙΜΤΣ

Οι «Αδιάφθοροι» της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε ουρολόγο για «εξυπηρέτηση» ύψους 100 €

Για φακελάκι ύψους 100 ευρώ και συνεργία σε δωροληψία συνελήφθησαν από τους «Αδιάφθορους» της Αστυνομίας δύο γιατροί την περασμένη Δευτέρα. Πρόκειται για έναν ουρολόγο (του ΕΣΥ), διευθυντή τμήματος στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ Αθηνών, και έναν ιδιώτη ανδρολόγο-ουρολόγο, που διώκονται με την κατηγορία της δωροληψίας υπαλλήλου και άμεση συνέργεια σε δωροληψία, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο ασθενής απευθύνθηκε στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και κατήγγειλε ότι ο ιδιώτης γιατρός που τον παρακολουθούσε τον παρέπεμψε στον νοσοκομειακό γιατρό, ενημερώνοντάς τον ότι θα έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 100 ευρώ για την «εξυπηρέτηση». Ο ασθενής επισκέφθηκε τον διευθυντή, στο ΝΙΜΤΣ, πραγματοποίησε τη θεραπεία και μετά ο γιατρός απαίτησε και έλαβε το φακελάκι με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Αμέσως ο γιατρός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη του ιδιώτη ιατρού. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, την εξιχνίαση και τη δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στον χώρο της Αστυνομίας όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για καταγγελίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης 2108779700 και στο 10301.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα