Αυλαία με πολιτικούς στην Επίδαυρο

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο στην Επίδαυρο για την παράσταση «Ορνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και από το κοινό δεν έλειψαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Ανάμεσά τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνη Παπαδημητρίου, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης και η σύζυγός του Αφροδίτη Δωρίτη. Στις πρώτες θέσεις του θεάτρου της Επιδαύρου, εξάλλου, βρέθηκαν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.

Από τις 20.00 της Παρασκευής, όταν άνοιξαν οι πόρτες, το αργολικό θέατρο γέμισε ασφυκτικά, κάτι που επαναλήφθηκε και στην παράσταση του Σαββάτου, με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον σκηνοθέτη Νίκο Καραθάνο και τους Αρη Σερβετάλη, Χρήστο Λούλη και Νατάσσα Μποφίλιου. Με τη συγκεκριμένη παράσταση, την οποία παρακολούθησαν και πολλοί καλλιτέχνες και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, έπεσε η αυλαία στο Φεστιβάλ Επιδαύρου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα