ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Το συμβόλαιο από τον Τσιμιτάκη του Τσίπρα με το φιλοσκοπιανό ίδρυμα του Σόρος 

Πριν από λίγες μέρες έγινε ένα δυστύχημα στην Αίγινα, που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. Τουλάχιστον ο ένας εξ αυτών, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, έχασε τη ζωή του όχι από τον διεμβολισμό του περιηγητικού σκάφους από το ταχύπλοο, αλλά από πνιγμό, επειδή έμεινε ή, για την ακρίβεια, το άφησαν αβοήθητο ο χειριστής και οι επιβαίνοντες στο ταχύπλοο.

Σύμφωνα με απόψεις νομικών, όταν προκαλείς ένα δυστύχημα στη χειρότερη περίπτωση θα κατηγορηθείς για βαριά αμέλεια. Το να αφήσεις όμως τα θύματα του δυστυχήματος που προκάλεσες αβοήθητα, να τα εγκαταλείψεις και να πνιγούν, όπως στην περίπτωση της πεντάχρονης παιδούλας, αυτό είναι ένα έγκλημα που μπορεί να οδηγήσει τους δράστες στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της έκθεσης ζωής σε κίνδυνο.

Εν πάση περιπτώσει, και ενώ έχουμε να κάνουμε με ένα ούτως ή άλλως τραγικό δυστύχημα, μια σειρά από γεγονότα έρχεται να δημιουργήσει ένα νοσηρό σκηνικό συσκότισης και συγκάλυψης σοβαρότατων ευθυνών, που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για το ήθος και το ύφος της εξουσίας που ασκεί η παρούσα κυβέρνηση.

Εστω και αν ορισμένοι κακοήθεις διέσπειραν ψευδείς φήμες για παρουσία πάνω στο ταχύπλοο κυβερνητικών στελεχών, η κυβέρνηση όφειλε να αποδεχτεί την πρόταση του Ποταμιού, το οποίο ζήτησε από «την Εισαγγελία να διατάξει την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών όσων προσώπων δηλώνουν ότι ήταν πάνω στο σκάφος, και βεβαίως του 77χρονου που δηλώνει ότι ήταν ο χειριστής. Για να σταματήσουν οι ψίθυροι, για να μάθουμε τι έγινε και να αποδοθεί Δικαιοσύνη».
Αντ’ αυτού, η κυβέρνηση, ή για την ακρίβεια το Μαξίμου, με άτυπο ενημερωτικό δελτίο, αυτό που συνηθίζεται να αποκαλείται non paper, χρησιμοποιώντας ίσως τη χειρότερης ποιότητας γλώσσα που έχει τυπωθεί έστω και σε ένα άτυπο κυβερνητικό χαρτί, εξυβρίζει τους πάντες, δημοσιογράφους και κόμματα, που ζητούν να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ενώ προσπαθούμε να συνέλθουμε από τη συγκεκριμένη κυνική στάση του Μαξίμου απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αφορά ζωές ανθρώπων και απόδοση Δικαιοσύνης, μια άλλη «κεραμίδα» έρχεται να πέσει στο κεφάλι του Ελληνα, που παρακολουθεί ανθελληνικές και εθνομηδενιστικές δράσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, πότε εκπορευόμενες και υποστηριζόμενες ανοιχτά από την κυβέρνηση, άρα το εθνοαποδομητικό έργο του τριγώνου Φίλης – Σία Αναγνωστοπούλου – Λιάκος, και πότε εκπορευόμενες ύπουλα από κέντρα που δρουν στους κόλπους της κυβέρνησης και του Μαξίμου.

Πρόκειται για την υπόθεση του κ. Τσιμιτάκη, ο οποίος, ενώ ήταν εργαζόμενος στο προπαγανδιστικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, ανέλαβε επ’ αμοιβή την εκτέλεση συμβολαίου από το ίδρυμα του Σόρος που έχει αναπτύξει έντονη ενθελληνική δράση κυρίως στο ζήτημα των Σκοπίων και έπειτα από λίγο διορίστηκε ως σύμβουλος για την επικοινωνία και social media του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα.

Το έχουμε ξαναπεί, ότι ο Τύπος και τα ΜΜΕ πρέπει να ενεργούν και να λειτουργούν σαν αντιβιοτικό στα φαινόμενα σήψης που παρατηρούνται κυρίως στους κόλπους της εξουσίας, και είναι πολλά.

Σάββας Καλεντερίδης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα