«Καρανίκας Νο2» για τον Αλέξη

Βολεύτηκε και άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ (από την Κοζάνη) ως μετακλητός στο γραφείο του Τσίπρα στη Βουλή, με μισθό 1.500 ευρώ 

Το όνομά του είναι Τάσος Πολιτίδης, βρίσκεται εδώ και περίπου δύο χρόνια στη θέση του συντονιστή της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη -οργάνωση που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες του κόμματος στη δυτική Μακεδονία- και προσφάτως… βολεύτηκε σε μετακλητή θέση στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα!

Ο συριζαίος από τον Βορρά διορίστηκε σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση, με μηνιαίο μισθό που, σύμφωνα με πληροφορίες, πλησιάζει τα 1.500 ευρώ. «Με την υπ’ αριθμόν 11590/8001/5-8-2016 απόφαση του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται στο γραφείο του Προέδρου της πρώτης κατά σειρά δυνάμεως Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξιου Τσίπρα, στη Βουλή, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας TE, που προβλέπεται από τις διατάξεις του Κανονισμού της Βουλής, όπως ισχύει, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 35 και 36 του προαναφερόμενου Κανονισμού, ο Αναστάσιος Πολιτίδης του Γεωργίου, όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής, της TE κατηγορίας του Ν.4354/2015, όπως ισχύει» αναφέρεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με ημερομηνία 13 Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει ότι το κομματικό στέλεχος, που εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, γίνεται επαγγελματικό στέλεχος και θα πληρώνεται από τη Βουλή. Παλαιότερα είχε ταβέρνα στην Πτολεμαΐδα, ενώ στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρία κέτερινγκ Gustozo, στην οποία δραστηριοποιούνται ο ίδιος και η σύζυγός του.
Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για «δεύτερο Καρανίκας-gate», καθώς και αυτός ο Θεσσαλονικιός διαφήμιζε ότι είχε δουλέψει παλαιότερα ως γκαρσόνι. Πάντως, ο Πολιτίδης δεν εντάσσεται στη στενή ομάδα των προεδρικών, όπως ο Καρανίκας, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην εμπλακεί στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά να ασκεί τα κομματικά του καθήκοντα από την Πτολεμαΐδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα