Αποζημίωση 400.000.000 $ ζητά ο Αλβάρο από την Αθηνά Ωνάση!

Αποζημίωση-μαμούθ, που αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 400.000.000 δολαρίων (!) φαίνεται ότι διεκδικεί από την Αθηνά Ωνάση ο Αλβάρο Μιράντα, ο οποίος βομβαρδίζει τον λογαριασμό του στο Instagram με φωτογραφίες και selfies που τον δείχνουν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένο, παρά το άδοξο τέλος του γάμου του με τη χρυσή κληρονόμο.

Το γερμανικό περιοδικό «Bunte» σε σχετικό ρεπορτάζ αποδίδει την ευφορία του 43χρονου ιππέα -που δεν πέτυχε κάποια διάκριση στους Ολυμπιακούς της πατρίδας του- στο γεγονός ότι φέρεται ότι διεκδικεί 400.000.000 δολάρια από την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, παρότι το προγαμιαίο συμβόλαιό τους προέβλεπε μόνο 1.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο που έμειναν παντρεμένοι, δηλαδή 11.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα επισημαίνεται: «Η Αθηνά δεν θα παραδώσει αμαχητί την περιουσία της. Εχει αρκετά χρήματα, αλλά δεν σκοπεύει να δώσει στον άντρα που την πρόδωσε τίποτα περισσότερο από τα απολύτως απαραίτητα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η 31χρονη κληρονόμος μετά τον χωρισμό της από τον Ντόντα ήρθε πιο κοντά με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, ο οποίος είχε εκφράσει την αντίθεσή του στον γάμο της, δηλώνοντας για τον Ντόντα: «Αυτός ο άνθρωπος θα την καταστρέψει».

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς και του Αλβάρο έσκασε σαν βόμβα. Η χρυσή κληρονόμος αναγκάστηκε να χωρίσει, καθώς ένα μέλος της προσωπικής φρουράς της φέρεται ότι ανακάλυψε τον σύζυγό της με μία άλλη γυναίκα στο κρεβάτι της έπαυλής τους στη Φλόριντα.