Φουλ για τίτλο

Ενθουσιασμός στον ΠΑΟ για τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις σε όλες τις γραμμές

ΠΑΟ για… πρωτάθλημα! Οι ιθύνοντες του «Tριφυλλιού» επιφύλαξαν τριπλό «χτύπημα» για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ενισχύουν την άμυνά τους με τον Κρίστοφερ Σάμπα και τον Οσμάν Κουλιμπαλί, αλλά και τη μεσοεπιθετική γραμμή τους με τον Πολ-Ζοσέ Εμποκού.

Ο 32χρονος διεθνής Κονγκολέζος στόπερ, με παραστάσεις σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, είχε μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας, ενώ 250.000 ευρώ θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός στον Πλατανιά για τον Κουλιμπαλί. Ο 27χρονος από το Μάλι αμυντικός αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά, αν χρειαστεί, και στο αριστερό ή ως «κόφτης».

Οσον αφορά τον Εμποκού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Tuttomercatoweb, η συμφωνία του «Τριφυλλιού» με την Κάλιαρι αφορά μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 5.000.000 ευρώ. Ο 24χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό μπορεί να δώσει λύσεις αγωνιζόμενος τόσο ως «δεκάρι» όσο και ως φορ.

Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Στραματσόνι ζήτησε εκ νέου τον δανεισμό του Παναγιώτη Κονέ από την Ουντινέζε, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου και τον ποδοσφαιριστή.

O Μπουμάλ

Σύμφωνα, εξάλλου, με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ολιβιέ Μπουμάλ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ναντ, Λοριάν και Γκινγκάμπ, και στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Οπως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο έως την Τετάρτη, οπότε πέφτει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, να αποκτηθεί και κάποιος άλλος παίκτης.

Οι φετινές προσθήκες πάντως έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ευελπιστούν η ομάδα τους να πετύχει τον μεγάλο στόχο της, που είναι η κατάκτηση της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μπαλτάκος jr τα ηνία!

Αλλαγή σελίδας στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Μπαλτάκος εξελέγη ομόφωνα στο χθεσινό Δ.Σ. πρόεδρος (ο νεότερος στη σύγχρονη ιστορία) του ομίλου. «Με την επιλογή μας αυτή πιστεύουμε ακράδαντα ότι ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τον Σύλλογο ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, πηγαίνοντας τον Παναθηναϊκό μας ακόμα πιο κοντά στη φυσική του θέση, στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος Μπαλτάκος, αποφοιτώντας από το Σχολείο ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού, ανέλαβε Αξιωματικός Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης στην αντιτρομοκρατική Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ., ενώ έχει σπουδάσει μεταξύ άλλων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Πριν από περίπου δύο χρόνια είχε θερμό επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο, με αφορμή κάποιες αποκαλύψεις που αφορούσαν τον πατέρα του Τάκη Μπαλτάκο. Ο τελευταίος παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου και από το Δ.Σ. της ΚΑΕ, ώστε να αποφευχθεί οποιοσδήποτε διοικητικός συσχετισμός μεταξύ των δύο διοικήσεων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα