Περί Πωλητικής

Ουδείς σκοπεύει να καταπολεμήσει τη βουδιστοφοβία και την ταοϊστοφοβία στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι απλός: δεν υπάρχουν

Γιατί υπάρχει ισλαμοφοβία; Ελα ντε. Παράξενο. Στα όρια του ανερμήνευτου. Τα 400 χρόνια σκλαβιάς στον μουσουλμάνο δυνάστη πάει, πέρασαν. Εδώ δεν θυμόμαστε τι φάγαμε χθες, να θυμόμαστε τον Αθανάσιο Διάκο, που τον σούβλισαν και τον έκαψαν οι φίλοι μας οι Οθωμανοί; Πότε έγινε αυτό και δεν το είπε η τηλεόραση; Νερό κι αλάτι, τέλος πάντων.

Εχουμε και τον Φίλη υπουργό στην Παιδεία, και μας είπε και την επιστημονική του άποψη (την ψώνισε μάλλον από πανέρι στοκατζίδικου), ότι οι Τούρκοι δεν γενοκτόνησαν τους Ποντίους. Σίγουρα έχει δίκιο. Οι Τούρκοι δεν γενοκτονούν αλλοδόξους και μειονότητες, ο Πάπας δεν είναι καθολικός και το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους το έκαναν οι Χάρε Κρίσνα, όχι οι ισλαμιστές.

Είδαμε και τον Σουλεϊμάν στην τηλεόραση! Ευτυχώς, οι Τούρκοι παραγωγοί του σίριαλ παρέλειψαν να προβάλουν άχαρες λεπτομέρειες, όπως οι αποκεφαλισμοί χιλιάδων αιχμαλώτων πολέμου, που αυτός ο πιστός μουσουλμάνος έστειλε στον άλλον κόσμο προσπαθώντας να διαδώσει τη θρησκεία της αγάπης σε όλη την Ευρώπη.

Ακρότατος ρατσισμός να μη θέλεις να σου μιλήσουν για τον παράδεισο αυτοί οι αφοσιωμένοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες σαν ζώα και τους «απίστους» σαν στόχους σκοποβολής. Οι δυτικοί έχουν μια τάση να φοβούνται τους ευλαβείς ανθρώπους που ζώνονται με εκρηκτικά και καλάσνικοφ κατά τη διάρκεια των… ιεραποστολών τους.

Ούτως ή άλλως το «τζιχάντ», ο ιερός πόλεμος που διδάσκονται, είναι μια μορφή ιεραποστολής. Το μόνο που μας ξενίζει είναι πως διεξάγεται με κατάτι δυναμικότερο τρόπο από το σύνηθες – με χαντζάρες, βόμβες, περίστροφα, φορτηγά που τρέχουν σε δρόμους γεμάτους διαβάτες, με ό,τι υπάρχει πρόχειρο.

Και για το τζαμί είναι απολύτως φασιστικό να φέρνεις αντίρρηση. Τόσες εκκλησίες χτίζονται καθημερινά στις ισλαμικές «δημοκρατίες». Δεν προλαβαίνουν στη Σαουδική Αραβία να μετρούν καμπαναριά κι εμείς να μην καταδεχόμαστε ούτε ένα τέμενος στην καρδιά των Αθηνών; Ντροπή. Ας εκσυγχρονιστούμε επιτέλους, ξεκινώντας τις βόλτες μας στην αγορά, για να εντοπίσουμε εκπτωτικές προσφορές σε μπούρκες και φέσια.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα