Δανειστές, ιδού τα προικιά σας!

Η Ιστορία έχει τρομερό χιούμορ. Ο SYRIZA χάρισε στους ξένους τα ελληνικά «ασημικά» την επέτειο της ίδρυσης του ΕΑΜ!

Στη «δημοκρατία» (φύλλο Πέμπτης 29/9/2016), στη στήλη του Μ. Κοττάκη, διαβάσαμε το εξής ωραίον: «Με το Υπερταμείο διευρύνεται, εμβαθύνεται, επικυρώνεται η αποικιοκρατία στην πατρίδα μας. Και πότε αυτό συνέβη, μάλιστα; Την επέτειο της ίδρυσης του ΕΑΜ! […] Την επέτειο αυτής της ημέρας το Κοινοβούλιο ψήφιζε νόμο για να θρονιαστεί στην καρέκλα του Υπερταμείου ένας αλλοδαπός-τσιράκι της Λαγκάρντ και να δεσμευθεί το σύνολο της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια στους ξένους».

Με τα παραπάνω επιβεβαιώνεται ξανά η φύση της Αριστεράς. Πάντοτε κινητοποιείται για να ωφελήσει τους ξένους. Τα χρόνια της Κατοχής -και ειδικά από το σημείο που η ήττα του Αξονα θεωρείτο σίγουρη- το ΚΚΕ και όλες οι παραφυάδες του προετοίμαζαν την παράδοση της Ελλάδας στην αγκαλιά του πατερούλη Στάλιν. Οσοι εντάχθηκαν στο ΕΑΜ μπορεί να μην ήταν κομμουνιστές, αλλά η ίδια η οργάνωση εξυπηρέτησε άριστα τους σχεδιασμούς αυτού του κόμματος. Κοντολογίς, κερδισμένοι θα έβγαιναν οι Σοβιετικοί.

Το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ) ιδρύθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1941. Εβδομήντα πέντε χρόνια αργότερα ο SYRIZA, που ήταν και παραμένει ένα ΚΚΕ με προσχήματα, βαδίζει στα χνάρια του ΕΑΜ ψηφίζοντας με τα μπούνια το Υπερταμείο. Τώρα κερδισμένοι θα βγουν οι Γερμανοί. Και στις δύο περιπτώσεις η Αριστερά αντιμετώπισε τους Ελληνες ως εργαλεία επίτευξης των σκοπών της.

ΥΓ.: Το «στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας» υποτίθεται ότι το είπε ο αξέχαστος πατριώτης, λόγιος, αντιστασιακός και πολιτικός ηγέτης της Δεξιάς Παναγιώτης Κανελλόπουλος στον Αμερικανό στρατηγό Τζέιμς Βαν Φλιτ. Ο Βαν Φλιτ είχε έρθει στη χώρα μας ως επικεφαλής της στρατιωτικής αποστολής των ΗΠΑ για να βοηθήσει τους Ελληνες να νικήσουν τους κομμουνιστές κατά τη διάρκεια του ανταρτοπολέμου. Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι εκείνοι που ήθελαν να παραδώσουν τη Μακεδονία στους Σλάβους και την Ελλάδα ολόκληρη στους Σοβιετικούς έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν μια φράση του Κανελλόπουλου για να αμφισβητήσουν τον πατριωτισμό της παράταξης, που, ευτυχώς για όλους μας, τους συνέτριψε στον Γράμμο. Περαστικά…

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα