Αλλα δυο (παγκόσμια) μετάλλια για την Αννα!

Με το… συνηθισμένο δεύτερο μετάλλιό της σε (κάθε) μεγάλη διοργάνωση ολοκλήρωσε το ονειρικό για την ίδια 2016 η Αννα Κορακάκη. Η 20χρονη σκοπεύτρια κατέκτησε προχθές το ασημένιο στα 10 μέτρα αεροβόλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπολόνια, σημειώνοντας μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ στον προκριματικό με 391/400! Η ολυμπιονίκης έχασε το χρυσό στην τελευταία βολή από τη Σαβάλα (Μεξικό), μία ημέρα μετά το χρυσό που κέρδισε στα 25 μέτρα πιστόλι, στην ίδια διοργάνωση.

Σε χθεσινές δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, η Κορακάκη τόνισε ότι «είναι ένας εκπληκτικός τρόπος για να κλείσει η χρονιά!», εξηγώντας πως «ήταν ένα τεστ για τους νέους κανονισμούς οι οποίοι θα ισχύσουν από τον Ιανουάριο του 2017. Συμφωνήσαμε να τους δοκιμάσουμε στην Μπολόνια και εμένα μου αρέσει περισσότερο αυτός ο τρόπος διεξαγωγής του αγώνα από τον προηγούμενο».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Είναι μία τρελή χρονιά για εμένα, μετά και τα δύο μετάλλια (σ.σ.: χρυσό και χάλκινο) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, που μου άλλαξαν τη ζωή. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τα ΜΜΕ, πλέον, και ο κόσμος που με βλέπει στον δρόμο με αναγνωρίζει. Δεν είμαι συνηθισμένη σε αυτό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα