Φοιτητές είδαν τη Θεσσαλονίκη από αερόστατο

Γνώρισαν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης από ψηλά, πετώντας με αερόστατο! Δεκάδες φοιτητές από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στη δράση που διοργάνωσαν οι σύλλογοι φοιτητών Erasmus του ΑΠΘ, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Α-ΤΕΙΘ.

«Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι πρωτότυπο για να γνωρίσουν καλύτερα τη Θεσσαλονίκη οι ξένοι φοιτητές που φιλοξενούνται στην πόλη. Με το αερόστατο πέταξαν συνολικά 85 φοιτητές και φοιτήτριες. Ολοι εντυπωσιάστηκαν» τόνισε στη «δημοκρατία» η Μαρία Σαμαρά, υπεύθυνη της ομάδας φοιτητών που διοργάνωσε τη δράση.

«Πρώτη φορά είδα από κοντά και πέταξα με αερόστατο. Ηταν πολύ ωραία εμπειρία και νιώθω τυχερός που την έζησα!» σημείωσε ο Αλ Μπασμάν Ζαΐντ από το Κουβέιτ, ο οποίος σπουδάζει ιατρική στο ΑΠΘ και έχει μάθει να μιλά ελληνικά. «Η πτήση ήταν μοναδική. Αν και πετάξαμε ψηλά, ένιωσα ασφαλής και δεν φοβήθηκα. Σίγουρα θα το έκανα ξανά» είπε η Μαριάνα Σίλβα από την Πορτογαλία.

«Γιόρτασα τα γενέθλιά μου πετώντας με αερόστατο. Ηταν το δώρο των φίλων μου και ο πιο πρωτότυπος τρόπος που έχω γιορτάσει» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Γερμανός φοιτητής Σοέρεν Τράουσλεν.
Θ. Χερχελετζής

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα