Καποδιστριακό University!

Γραβάτες, μαντίλια, καπέλα, σακίδια πλάτης, τετράδια, κούπες και στιλό με τη στάμπα της θεάς Αθηνάς λανσάρει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο ηλεκτρονικό του κατάστημα (http://gifts.uoa.gr), που έκανε πρεμιέρα χθες στο διαδίκτυο.

Βαδίζοντας στα χνάρια των διάσημων πανεπιστημίων του εξωτερικού, το μεγαλύτερο ίδρυμα της χώρας άρχισε ένα νέο εγχείρημα εξωστρέφειας, αποκτώντας το δικό του e-shop, όπου καθένας μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.

Το μόνο που χρειάζεται ο επισκέπτης είναι να επιλέξει ποια αναμνηστικά θέλει και με αντικαταβολή τού παραδίνονται μέσω κούριερ σε όποια διεύθυνση δηλώσει. Ο κατάλογος περιλαμβάνει μπλουζάκια, γραβάτες, ημερολόγια, σακίδια πλάτης, καπέλα, καρφίτσες πέτου, κούπες, μαντίλια, μπλοκ σημειώσεων, μπρελόκ, στιλό, τετράδια και πάνινες τσάντες. Οι τιμές κυμαίνονται από 2 έως 30 ευρώ.

Εκτός από το e-shop, τα παραπάνω είδη διατίθενται και στο εκθετήριο στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του ΕΚΠΑ (Πανεπιστημίου 30), στα γραφεία της Εταιρείας Αξιοποιήσεως και Διαχειρίσεως της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ακαδημίας 52), στο Πολιτιστικό Κέντρο – Εντευκτήριο «Κωστής Παλαμάς» (Ακαδημίας 48 και Σίνα), στο Μουσείο Ιστορίας (Θόλου 5, Πλάκα) και στην Ιατρική Σχολή (Μικράς Ασίας 75, Γουδή, κτίριο 13).

Παράλληλα σχεδιάζεται η διάθεσή τους και σε άλλα σημεία πώλησης, που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα