Μέγας Κυβερνητικός Ονειροκρίτης ΙΙ

Οι αποκαλύψεις από τον κόσμο του αόρατου συνεχίζονται. Η γνώση τού Επέκεινα ξεδιπλώνεται μπροστά μας σαν ένα σουξέ στόρι!

Ντόναλντ Τραμπ: Αυτό το όνειρο απαντάται συχνά στα νοερά νυχτοπερπατήματα των υπουργών που είναι (ή νιώθουν ότι είναι) υπ’ ατμόν. Η μορφή του με την ανεξήγητα αγεωμέτρητη κόμμωση εκπροσωπεί το απόλυτο κακό για τους οπαδούς, τους μισθωτούς υπαλλήλους και τους ουραγούς της αιμοβόρας απατημένης κυρίας που διέλυσε τον μισό πλανήτη και υποκρίνεται τη «σοβαρή». Τον Τραμπ έχουν αρχίσει να βλέπουν στον ύπνο τους και άτομα που δεν ασχολούνται με την Αμερική και δεν ξέρουν καν να δείξουν πού πέφτει η υπερδύναμη στον παγκόσμιο χάρτη. Είναι απορίας άξιον πώς τα απολύτως ελεγχόμενα από τη γλίτσα του πλανήτη ΜΜΕ δεν του έχουν χρεώσει ακόμα τη δολοφονία του Κένεντι, τη γενοκτονία των Νεάντερταλ από τους Χόμο Σάπιενς και το ναυάγιο του «Τιτανικού». Αν είσαι υπουργός του Τσίπρα και δεις τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα είναι για καλό – ούτε στον ύπνο ούτε στον ξύπνιο σου.

Ελένη Μενεγάκη: Μόνο ο στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας έχει την πολιτική και κομματική νομιμοποίηση να ονειρεύεται τη Μενεγάκη. Κάθε άλλη απόπειρα μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στη «βασίλισσα των πρωινάδικων» θα πατάσσεται αυστηρά.

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Αν στα μαύρα μεσάνυχτα, μέσα στα νέφη των ονειροταξιδεμάτων, εμφανιστεί η μορφή της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, τότε καλό θα είναι το πρωί να πιείτε μια νταμιτζάνα σόδα για να χωνέψετε τον ρινόκερο που φάγατε το βράδυ. Μόνο σε περιπτώσεις υπερφαγίας ή βαρυτάτης νόσου (ψυχικής τε και σωματικής) μπορεί να σκάσει μύτη σε όναρ η κυρα-Τασία. Οι ειδικοί συμβουλεύουν: προσέξετε τη διατροφή σας, τρώτε ελαφρά, αποφεύγετε τα ρεύματα και τα αρχαία νεκροταφεία που κρύβουν πάσης φύσεως γεννήματα της κολάσεως, βδελύγματα της ερημώσεως, πεινασμένους βουρβούλακες και λάμιες. Επίσης, να προσεύχεστε στον Κύριο να σας γλιτώσει. Αν είστε μέλος της κυβέρνησης, προσευχηθείτε στον Θεό να γλιτώσει την Ελλάδα από εσάς.

Καρέκλα: Είστε υπουργός, υφυπουργός, αναπληρωτής υπουργός ή γενικός γραμματέας υπουργείου του ΣΥΡΙΖΑ και είδατε καρέκλα στον ύπνο σας; Δεν είναι όνειρο, αλλά έμμονη ιδέα. Ξελυσσάξτε πια με την εξουσιομανία σας!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα