«Ονειρο ο ΠΑΟ»

Από τον
Γιώργο Αδαμόπουλο

Πεπρωμένο του χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ, στη χθεσινή παρουσίασή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο νέος προπονητής των «πρασίνων» τόνισε ότι «πάντα σκεφτόμουν πως κάποια στιγμή θα εργαστώ εδώ», επισημαίνοντας πως «ζήλευα το ΟΑΚΑ για την αγάπη των οπαδών». Ο πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να χάνεται το DNA κάθε ομάδας και ο προπονητής οφείλει να προσαρμόζεται στις συνθήκες που συναντά. Δεν θεωρώ πως είμαι επιθετικογενής ή αμυντικογενής. Θέλω μόνο να κερδίζω». Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλωσόρισε τον νέο προπονητή, λέγοντας: «Σαν οικογένεια, εδώ και 30 χρόνια, δεν σκεφτόμαστε τίποτε μπροστά στον σύλλογο. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ο νέος τεχνικός».

Ο κ. Πασκουάλ θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό τον επίσης νεοφερμένο Ινίγο Θορθάνο, όμως αποφάσισε την παραμονή των Βόβορα, Παναγιωτόπουλο, Παππά, συνεργατών του προκατόχου του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο 44χρονος Ισπανός θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του «Τριφυλλιού» αύριο, στη Γερμανία, κόντρα στην Μπάμπεργκ για την Ευρωλίγκα. Η 3η αγωνιστική ανοίγει απόψε την αυλαία της, με τον Ολυμπιακό (ρεκόρ 1-1) να υποδέχεται (21.00, NS2) στο ΣΕΦ την αήττητη Ολίμπια Μιλάνο. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Σφαιρόπουλος επισήμανε: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη Ολύμπια των τελευταίων ετών, που δεν έχει τίποτε να χάσει». Ο προπονητής των πρωταθλητών συμπλήρωσε για το «φορτωμένο» πρόγραμμα -καθώς ακολουθεί το μεθαυριανό ματς στη Βιτόρια- ότι «όποιος δεν αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις και δεν αντέχει δεν έχει θέση στην ομάδα. Είναι νωρίς να… γκρινιάζουμε για κούραση». 

Τα υπόλοιπα σημερινά ματς της Ευρωλίγκας: (19.00, NS4) Ούνικς Καζάν (0-2) – Νταρουσάφακα (1-1), (21.00, NS5) Εφές (0-2) – ΤΣΣΚΑ (2-0), (22.00, NS1) Ρεάλ (2-0) – Μπασκόνια (1-1).

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Την πρώτη νίκη στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ αναζητά σήμερα (19.00, NS3) ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την τουρκική Ουσάκ (0-1) για τη 2η αγωνιστική. Στις 21.30 (NS3) η ΑΕΚ ψάχνει δεύτερη νίκη στο Βέλγιο κόντρα στη Σαρλερουά (0-1), στο 5ο γκρουπ. Ο Αρης υποδέχεται αύριο τη δανέζικη Μπάκεν χωρίς τον Καββαδά, ο οποίος θα μείνει εκτός για έξι έως οκτώ εβδομάδες, λόγω κατάγματος στη μέση… Οι «κίτρινοι» συνεχίζουν τις συζητήσεις με τον μέχρι το καλοκαίρι γκαρντ τους Τζέρελ Μακ Νιλ για την αντικατάσταση του Μαρμπλ. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα