Επένδυε σε media πάντα η «Κόζα Νόστρα»!

Επιμένει ο Ζουράρις για τον Μαρινάκη

Νέες, πολύ σοβαρές καταγγελίες (έπειτα από όσα είχε αναφέρει για υπόκοσμο που επιτίθεται στον Σταύρο Κοντονή με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά») έκανε ο Κώστας Ζουράρις. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου, ανέφερε:

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι, αν ο Κοντονής φύγει από το υπουργείο Αθλητισμού στον ανασχηματισμό, αυτό θα σημαίνει ότι ο υπόκοσμος του Ολυμπιακού έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει τη σύνθεση της κυβέρνησης. Οταν μιλάω για υπόκοσμο, εννοώ ορισμένους οπαδούς, αλλά και τους ιδιοκτήτες. Εχω υποστεί επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού, επειδή τόλμησα να πω σε τηλεοπτική εκπομπή ότι όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι Κόζα Νόστρα. Ακολούθησε η πρόσκληση της εισαγγελέως κυρίας Κουτζαμάνη και αμέσως μετά πήγα στον αρχηγό της ΓΑΔΑ, όπου μου είπε ότι ήμουν υπό αστυνομική προστασία, λόγω απειλητικών τηλεφωνημάτων κατά της ζωής μου».

Και συνέχισε: «Σε όλο τον κόσμο η Κόζα Νόστρα επένδυσε σε ραδιόφωνα, εκδοτικούς οίκους και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι υπόδικος για έξι υποθέσεις εγκληματικών ενεργειών, εάν εφαρμοστεί ο νόμος Παππά και καταδικαστεί τελεσίδικα ο επιχειρηματίας για μία από τις έξι κατηγορίες, εκπίπτει. Κατά την άποψη της Δικαιοσύνης, ο άνθρωπος αυτός είναι παραβατικός και μετέχει εγκληματικών δραστηριοτήτων. Οποιος μετέχει σε εγκληματικές δραστηριότητες ανήκει στον υπόκοσμο».

Εν τω μεταξύ, σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε και το τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ: «Η αήθης δημοσιογραφική επίθεση από την εφημερίδα “Παραπολιτικά” σε οικεία πρόσωπα του υφυπουργού Αθλητισμού αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη πως το σάπιο σύστημα που λυμαίνεται τον ελληνικό αθλητισμό βρίσκεται σε κατάρρευση και δείχνει το πιο αποκρουστικό πρόσωπό του».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα