Θρήνος στο Αργος για τον μικρό Κωνσταντίνο

«Εφυγε» νικημένος από τον καρκίνο

Θρήνος στο Αργος για τον 6χρονο Κωνσταντίνο Τσίμπο (φωτό), που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας, μία μέρα μετά την επιστροφή του από το Σιάτλ στις ΗΠΑ.

Η ιστορία του μικρού ήρωα, που επί 2,5 χρόνια πάλευε γενναία με τον καρκίνο, είχε συγκινήσει όλη τη χώρα και η είδηση ότι ο μικρός «έφυγε» από τη ζωή σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Το παιδί, που έπασχε από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, είχε μεταβεί στις 7 Σεπτεμβρίου σε εξειδικευμένη ογκολογική κλινική του Σιάτλ, προκειμένου να υποβληθεί σε μια καινούργια θεραπεία.

Η δραματική ιστορία του έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μετά την έκκληση που είχε κάνει η μητέρα του Αγγελική Νικολακοπούλου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στις αρχές Σεπτεμβρίου για να συγκεντρωθεί το ποσό των 455.000 δολαρίων, που απαιτείτο για να νοσηλευτεί στην εν λόγω κλινική, όπως είχε γράψει η «δημοκρατία» στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η κινητοποίηση της Μητρόπολης Αργους και του δήμου, καθώς και η ανταπόκριση ανθρώπων απ’ όλη την Ελλάδα ήταν αξιοθαύμαστη και μέσα σε λίγες μέρες κατάφεραν να συγκεντρώσουν το πόσο. Παρά ταύτα, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μόλις μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο μικρός ήρωας «σίγησε». Η οικογένειά του, φίλοι και συγγενείς είπαν χθες το στερνό «αντίο» στο αγγελούδι τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα