Αποκαλύψεις για την «παρέα» των Κρητικών

Τι κατέθεσαν στη δίκη ο συγκάτοικος και ένας συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Ενήμερος ήταν ο διευθυντής της σχολής

Με τις αποκαλυπτικές καταθέσεις συμφοιτητών του Βαγγέλη Γιακουμάκη και της υπεύθυνης της εταιρίας φύλαξης της Γαλακτοκομικής Σχολής συνεχίστηκε χθες η δίκη του πρώην διευθυντή της σχολής και της υπεύθυνης της εστίας για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος καθώς και του πρώην υπουργού και βουλευτή Χρήστου Μαρκογιάννακη για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος.

Ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη κατέθεσε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων ότι δεν είχε αντιληφθεί κάποιο περιστατικό βίας σε βάρος του 20χρονου και ότι άλλοι του είχαν μεταφέρει πως τις ημέρες των εκλογών του Ιανουαρίου 2015 κάποιοι Κρητικοί είχαν προκαλέσει πρόβλημα στον 20χρονο. Επίσης, ο μάρτυρας τόνισε ότι ο Βαγγέλης δεν του είχε μιλήσει για τον λόγο που άλλαξε δωμάτιο τον Μάρτιο του 2014, ενώ τόνισε ότι επρόκειτο για έναν κλειστό νεαρό άνδρα.

Tον είχαν δέσει

Ενας εκ των συμφοιτητών του 20χρονου κατέθεσε ότι άκουσε πως τον είχαν δέσει σε… καρέκλα αλλά το ήθελε, ενώ πρόσθεσε ότι είχαν ακούσει πως ένας από την παρέα των «σκληρών Κρητικών» χρησιμοποίησε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης και πήρε τηλέφωνο, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η «παρέα» για ζημιές που είχε προκαλέσει. Από την πλευρά της, η υπεύθυνη της εταιρίας φύλαξης ανέφερε ότι τον Μάρτιο του 2014 ο διευθυντής είχε ζητήσει καλύτερη επιτήρηση και φύλαξη του χώρου λόγω των φημών για τη συμπεριφορά κάποιων Κρητικών στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη διακοπή της δίκης για τις 31 Οκτωβρίου, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής κανένας μάρτυρας δεν έχει καταθέσει κάποιο περιστατικό βίας, ενώ άφησε αιχμές για τη σχέση του ιδιωτικού αστυνομικού Γιώργου Τσούκαλη με μάρτυρα που κατέθεσε την πρώτη ημέρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα