Ο Δρίτσας (τώρα) κάνει τον… αντάρτη!

Ο… αντάρτης του γλυκού νερού, υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, τάχθηκε χθες κατά των ιδιωτικοποιήσεων ΔΕΚΟ, όμως, όταν είχε έρθει η ώρα της… ψήφου στη Βουλή, είχε πει «ναι σε όλα». Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό North της Θεσσαλονίκης ο κ. Δρίτσας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί με τις ιδιωτικοποιήσεις, απλώς συμφώνησε με τους θεσμούς ορισμένες, όχι όμως με «όρους αποικίας», αλλά με τους αξιοπρεπέστερους όρους για τον ελληνικό λαό!

Ο υπουργός Ναυτιλίας επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν συμφωνεί με τις ιδιωτικοποιήσεις. «Δεν είναι στο ιδεολογικό, πολιτικό, στρατηγικό και αναπτυξιακό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ» είπε, προσθέτοντας: «Δεχτήκαμε τον συμβιβασμό για εννέα ιδιωτικοποιήσεις, που ήδη η διαδικασία τους είχε ξεκινήσει, όταν υπογράφηκε η συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού». Παραδέχθηκε δηλαδή ότι το περίφημο «σκίσιμο των Μνημονίων» δεν περιελάμβανε επιμέρους δεσμεύσεις της χώρας.

Ο Θ. Δρίτσας ανήκει στην κίνηση των «53+», η οποία πρόσφατα διατύπωσε τη στήριξή της στον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη στις αντιρρήσεις του για την πώληση ποσοστού της ΔΕΗ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα