ΔΕΗ: Έως 31 Δεκεμβρίου η ρύθμιση οφειλών

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου παρατείνεται το πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών της ΔΕΗ, ΔΕΗ όπως αποφάσισε το δ.σ. της Επιχείρησης.

Η ΔΕΗ γνωστοποίησε ότι μέχρι σήμερα έχουν διακανονίσει τις οφειλές τους περισσότεροι από 510.000 πελάτες της, με συνολικό ύψος οφειλής πλέον του 1,335 δισ. ευρώ.

Η προθεσμία κανονικά έληγε σήμερα, όμως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της υψηλής προσέλευσης των καταναλωτών, αποφασίστηκε η παράταση του προγράμματος έως το τέλος του έτους.

«Το δ.σ. της Επιχείρησης, στη σημερινή του συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τη συνεχιζόμενη προσέλευση των πελατών της για διακανονισμό των οφειλών τους με αμείωτο ρυθμό, και ανταποκρινόμενο στα σχετικά πολλαπλά αιτήματα φορέων, αποφάσισε, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία και στους υπόλοιπους πελάτες, να παρατείνει την ισχύ του συνολικού προγράμματος διακανονισμού των οφειλών με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, ορίζοντας ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10 ευρώ, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, αντίστοιχη απόφαση για παράταση μέχρι το τέλος του έτους του προγράμματος ληξιπρόθεσμων οφειλών, έλαβε και η ΕΥΔΑΠ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα