Σοκ! Ουρές για τέσσερις δωρεάν γκοφρέτες!

Νέες σκηνές «Κατοχής», με εκατοντάδες ανθρώπους κάθε εθνικότητας και ηλικίας να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά προκειμένου να πάρουν δωρεάν τέσσερις γκοφρέτες (!), που μοίραζε το ίδρυμα του Στέλιου Χατζηϊωάννου, εκτυλίχτηκαν χτες στο κέντρο της Αθήνας.

Πλήθος χαμηλοσυνταξιούχων, αστέγων αλλά και μετανάστες ή μητέρες με μικρά παιδιά συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από το νεοκλασικό της οδού Ευριπίδου 10, όπου το ίδρυμα του Κύπριου επιχειρηματία διένειμε δωρεάν τέσσερις γκοφρέτες ανά άτομο στο πλαίσιο του προγράμματος «Φαγητό από Καρδιάς». Η ουρά που σχηματίστηκε ήταν τόσο μεγάλη, που έφτανε ως τη συμβολή με την οδό Αιόλου! Το πρόγραμμα άρχισε στην Κύπρο το 2013 και επεκτάθηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2014.

Τότε είχαν δημιουργηθεί και πάλι ουρές, όταν οι υπεύθυνοι του ιδρύματος μοίραζαν σάντουιτς στην οδό Γερμανικού στον Κεραμεικό. Ομως, αυτό που συνέβη χθες δεν έχει προηγούμενο, με τόσο πολλούς ανθρώπους να συνωστίζονται για ένα μικρό σνακ όπως η γκοφρέτα…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα