Σωτήρες των αριστερών, Αμερικάνοι!

Η αμφίεση του Τσίπρα θυμίζει βαριεστημένο μεσήλικο που βλέπει μπάλα βουλιαγμένος στον καναπέ. Πάλι καλά που δεν φορούσε πυτζάμες

Ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης είναι ο Θεός. Μπροστά στην κάμερα της Ιστορίας στήνει σκηνές που δεν θα μπορούσε να φανταστεί όλο το Χόλιγουντ παρέα. Να, καλή ώρα στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακολουθούμε όλους τους επαναστατημένους αντιαμερικανούς της Αριστεράς, παραμονή της πορείας στο Πολυτεχνείο, να κάνουν εξαιρετικά τολμηρούς (έως επικίνδυνους για τη σπονδυλική στήλη) τεμενάδες στον υπηρεσιακό πρόεδρο της Αμερικής. Φαντάσου να ήταν και φρεσκοεκλεγμένος τι θα έκαναν! Θα κλαίγανε μπροστά του και θα ικέτευαν για μια χειραψία, όπως κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι της Βόρειας Κορέας, όταν επισκέπτεται τα γραφεία τους ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ολες τις παρελθούσες καταγγελίες τους για το κλείσιμο των δρόμων σε αντίστοιχες επισκέψεις επί επαράτου Δεξιάς (χούντα, μπανανία, απαράδεκτο, φασισμός, αποικία, προτεκτοράτο, φονιάδες των λαών, υπάλληλοι των γιάνκηδων, γκόου χόοουμ κ.λπ.) τις έχουν λησμονήσει και τώρα με τον Ομπάμα παραλίγο να κλείσουν οι δρόμοι μέχρι την Καρωτή του νομού Εβρου! Μπρος στην εξουσία, όμως, τι είναι ο πόνος; Οταν απειλείται η πολυπόθητος καρέκλα με αποκόλληση από την έδρα του αριστερόφρονος λαοσωτήρα, οι Αμερικανοί γίνονται «φίλοι μας» και «θέλουν το καλό μας», όπως έλεγε και ο Δήμος Σταρένιος στις ταινίες με τους Γερμανούς.

Και στην ταινία που έχει σκηνοθετήσει ο Υψιστος γίνονται πράγματα αδιανόητα για το ευρύ κοινό: Επί Αριστεράς το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Η Αριστερά προσφέρει στο πιάτο των ξένων την ελληνική δημόσια περιουσία για έναν αιώνα. Η Αριστερά προσπαθεί να πιαστεί από δυο μισόλογα των Αμερικανών για να ζητήσει το έλεος των Γερμανών. Η Αριστερά ζήτησε από τον λαό να πει περήφανο ΟΧΙ για να το μεταμορφώσει με το ραβδάκι της σε ΝΑΙ. Και ένα από τα πιο αστεία θεάματα όλων των εποχών: Ο πρωθυπουργός της Αριστεράς έχει ψαρώσει τόσο πολύ από τον πρόεδρο των ΗΠΑ ώστε καταλήγει να μιλάει ελληνικά με αμερικανική προφορά (το σχετικό βίντεο «σπάει ταμεία» στο YouTube)…
Και να φανταστείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ό,τι καλύτερο και ποιοτικότερο διαθέτει η εν Ελλάδι Αριστερά.

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα