Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη

Μεγάλες «δόσεις» ελπίδας και αισιοδοξίας για την κατάσταση της υγείας του κ. Θάνου Πλεύρη εμπεριέχει η σημερινή ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Έπειτα από πέντε δραματικές ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών – όπου εισήχθη με σήψη προσβεβλημένος από μικρόβιο- ο 39χρονος δικηγόρος παρουσιάζει βελτίωση, ενώ επιχειρείται προοδευτικά και η διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής του.

Οι θεράποντες ιατροί επισημαίνουν βεβαίως πως ακόμη «η κατάσταση του παραμένει σοβαρή» και αναφέρονται στην υποστήριξη που του παρέχεται με την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Iατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.
Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή».

protothema.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα