«Tυφώνας CR7»

Επιμέλεια
Γιώργος Αδαμόπουλος

Η τριπλή «εκτέλεση» του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στο «Βιθέντε Καλδερόν» χάρισε το βράδυ του Σαββάτου μία διπλή νίκη στη Ρεάλ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης νίκησε εκτός έδρας με 3-0 τη συμπολίτισσα Ατλέτικο με χατ-τρικ του Πορτογάλου σταρ και όχι μόνο έδειξε ότι είναι «αφεντικό» της Μαδρίτης, αλλά πήρε «κεφάλι» και σε όλη τη χώρα… 

Η πρωτοπόρος Ρεάλ (30 β. σε 12 αγώνες) αύξησε στους 9 β. τη διαφορά από την (πέμπτη στη βαθμολογία) Ατλέτικο και, κυρίως, ξέφυγε με 4 β. από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, η οποία λίγο νωρίτερα «κόλλησε» στο εντός έδρας 0-0 με τη Μάλαγα, με απόντα τον αδιάθετο Λιονέλ Μέσι! Αμέσως μετά το φινάλε στην πρωτεύουσα ο τεχνικός της Ρεάλ Ζινεντίν Ζιντάν σχολίασε: «Δεν είχα ποτέ αμφιβολίες, όμως ο Κριστιάνο έκλεισε απόψε (σ.σ.: προχθές) κάθε συζήτηση για το ποιος θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα».

Νέος προβληματισμός

Στην Μπαρτσελόνα δεν έφτανε η νέα «γκέλα» (οι 26 β. είναι η χειρότερη επίδοση στα πρώτα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος μετά τους 24 του 2007-08, με κόουτς τον Φρανκ Ράινκαρντ) και η κυριακάτικη «Mirror» προκάλεσε νέο προβληματισμό σε διοίκηση και οπαδούς. 

Η αγγλική εφημερίδα αποκάλυψε χθες ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει πρόθεση να προσφέρει 250.000.000 ευρώ στους Καταλανούς και απολαβές 580.000 ευρώ την εβδομάδα στον Μέσι ώστε να «κλέψει» τον Αργεντινό σταρ, που φέρεται ότι αρνήθηκε πρόταση επέκτασης και μετά το 2018…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα