Κόκε κατά «CR7»

Οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης απέτυχαν να «συλλάβουν» τον «σεσημασμένο» σκόρερ Κριστιάνο Ρονάλντο στο σαββατιάτικο ντέρμπι της Μαδρίτης, στο οποίο ο Πορτογάλος πέτυχε χατ τρικ, στον θρίαμβο της Ρεάλ με 3-0! 

Δύο μέρες αργότερα, ωστόσο, το Παρατηρητήριο κατά της Ομοφοβίας στην Ισπανία ζητά τη διεξαγωγή επίσημης έρευνας για τη φερόμενη ως λεκτική επίθεση του Κόκε της Ατλέτικο στον «CR7». Οι δύο παίκτες είχαν ουκ ολίγους διαξιφισμούς στο χορτάρι και ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Cope αποκάλυψε χθες ότι ο Κόκε αποκάλεσε τον Ρονάλντο «αδ…ή» στο φινάλε και στον δρόμο για τα αποδυτήρια, με τον σταρ της Ρεάλ να απαντά: «Αδ…ή, αλλά με πολλά χρήματα, μπ…ε!» Μάλιστα, ο τελευταίος προειδοποίησε τον μέσο της Ατλέτικο ότι «την επόμενη φορά που θα σε συναντήσω στη Μαδρίτη θα δεις τι θα πάθεις»… 

Το ισπανικό Παρατηρητήριο κατά της Ομοφοβίας εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Ο Ρονάλντο έχει δεχθεί παρόμοιες επιθέσεις και σε άλλα γήπεδα και η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Υπάρχει ατιμωρησία των υπευθύνων και αυτό παραβιάζει τον νόμο 19/2007 για τη βία, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία στον αθλητισμό».

Επιστροφή στη Λισαβόνα

Στο μεταξύ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει απόψε (21.45, Cosmote Sport 3) στη Λισαβόνα, καθώς αντιμετωπίζει την άλλοτε ομάδα του Σπόρτινγκ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα: ΤΣΣΚΑ Μ. – Λεβερκούζεν στις 19.00 και Ντόρτμουντ – Λέγκια, Σεβίλη – Γιουβέντους, Ντινάμο Ζ. – Λιόν, Κοπεγχάγη – Πόρτο, Λέστερ – Μπριζ, Μονακό – Τότεναμ στις 21.45.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα