Με τον Γκάμπριελ (στο ρόστερ) κόντρα στην Νταρουσάφακα ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πατήσουν απόψε (21.45, NS2) το παρκέ του ΟΑΚΑ, έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα, όμως θα υποδεχτούν την Νταρουσάφακα πιθανότατα με έναν επιπλέον παίκτη στο ρόστερ. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν χθες επισήμως την απόκτηση του Κένι Γκάμπριελ (27 χρ., 2,03 μ.) έως το τέλος της σεζόν για την αντικατάσταση του τραυματία Τζέιμς Γκιστ, με τον Αμερικανό να δηλώνεται εμπρόθεσμα στην Ευρωλίγκα. Ο Γκάμπριελ είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα (ρεκόρ 5-3), αλλά ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε χθες ότι «θα πάρουμε την απόφαση μετά την προπόνηση. Τώρα είναι μαζί μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή του το πρωί».

Ο Μπουρούσης

Ο Παναθηναϊκός αναζητά την πέμπτη νίκη του σε εννέα αγώνες στη φετινή διοργάνωση, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε την προσθήκη του Γκάμπριελ αναφέροντας πως «αυτό δείχνει ότι ο πρόεδρος κάνει το καλύτερο για την ομάδα, φέρνοντας έναν παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα