Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Απάντηση με… φραγγέλιο στον Κώστα Ζουράρι!

Σκληρή και σε ιδιαίτερα δηκτικό τόνο απάντηση έδωσε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος στον νέο υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι, ο οποίος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον ιεράρχη «γεροντάκι», «τζιχαντιστή» και «φασισταριό», προτρέποντάς τον μάλιστα να κλειστεί σε μοναστήρι, αντί να λέει… αηδίες.

«Ευγνωμονούμε τον εξοχότατο υφυπουργό της Παιδείας κύριο Κωνσταντίνο Ζουράρι, τον φίλο και υπερασπιστή των ομοφυλοφίλων για όσα είπε δημοσίως» αναφέρει ο μητροπολίτης, ο οποίος εκφράζει την απορία του πώς «ένας Ζουράρις καταδέχεται να ασχοληθεί με ένα τόσο ευτελές πρόσωπο, τον ταλαίπωρο Αμβρόσιο. Αυτός ο φιλόσοφος! Ο πανέξυπνος! Ο πασίγνωστος! Ο υπέροχος άνθρωπος! Τόσο πολύ, λοιπόν, τον ενοχλεί η παρουσία μας;» Στη συνέχεια, ο μητροπολίτης παίρνει το… φραγγέλιο κατά του υφυπουργού Παιδείας, κατηγορώντας τον ότι «υπηρετεί μια κυβέρνηση που αυτοαποκαλείται πρώτη φορά Αριστερά, η οποία σκοπό της και στόχο της έθεσε να γκρεμίσει την Ορθοδοξία μας και συγχρόνως να αναδείξει τον ισλαμισμό στη δύστυχη χώρα μας».

Ο Αμβρόσιος, μάλιστα, προειδοποιεί ότι θα «παραμείνουμε στις επάλξεις, ώστε με την ισχνή φωνούλα μας, “οι αηδίες μας”, όπως είπε, σαν άλλο κουνούπι ή κάποια σκνίπα, να τσιμπάμε τον κ. Ζουράρι και εκείνος να χάνει τον ύπνο του».
Στρέφοντας ταυτόχρονα τα βέλη του και στον Νίκο Φίλη, ο μητροπολίτης τονίζει ότι «η φυγή μας θα ήταν μια ευεργεσία γι’ αυτούς τους μικρούς και τόσο μικρόψυχους, χωρίς ίχνος ευγένειας για τον συνάνθρωπό τους ανθρώπους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα