Η «Μπάρτσα» ήταν κοντά στην απόκτηση Ρονάλντο

Μία μέρα πριν από το πρώτο φετινό «clasico» μεταξύ Μπαρτσελόνα – Ρεάλ ο ευρωπαϊκός Τύπος δεν ασχολήθηκε ακριβώς με τους αστέρες των δύο μεγάλων ομάδων που θα αγωνιστούν αύριο, αλλά με εκείνους που… παραλίγο να μην είναι εκεί και που πλέον έχουν γίνει τεράστιοι σταρ. 

Ο πρώην πρόεδρος της «Μπάρτσα» Χοάν Λαπόρτα αποκάλυψε ότι το 2003, όταν εξελέγη -μετά την προσθήκη του Ροναλντίνιο-, έφτασε κοντά στην απόκτηση του νυν ηγέτη της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο (φωτό)! 

Ωστόσο, τόνισε ότι αρνήθηκε να πληρώσει 17.000.000 ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Πορτογάλος κατέληξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Στο μεταξύ, η παλαιότερη συνύπαρξη Ροναλντίνιο – Ντέκο φέρεται ότι ώθησε τον Λιονέλ Μέσι στην έξοδο από το «Καμπ Νου». Μάλιστα ο 81χρονος παλαίμαχος μέσος των Μπαρτσελόνα και Ιντερ, ο Λουισίτο Σουάρεθ, αποκάλυψε: «Εχω στην κατοχή μου προσύμφωνο, με το οποίο ο Μέσι θα έπαιζε στην Ιντερ!»

Κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα