Ολα καλά με τον Θ. Πλεύρη!

Βγήκε γελαστός από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ρεπορτάζ
Ρίτα Μελά

Ε ύχομαι υγεία ακόμη και σε όσους ήθελαν τον θάνατό μου. Ευχαριστώ τον Θεό που έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου.
Ελπίζω το δικό μου παράδειγμα να γίνει το έναυσμα για να επανεξεταστεί το θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, ειδικά στα δημόσια νοσοκομεία».

Αυτά ήταν τα πρώτα, συγκλονιστικά, λόγια του 39χρονου Θάνου Πλεύρη, κατά την έξοδό του, χθες, από το Ιατρικό Κέντρο, όπου εισήχθη με συμπτώματα σήψης στις 13 Νοεμβρίου.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου ένα βήμα πριν από τον θάνατο, λόγω σηψαιμίας ύστερα από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις (κιρσοί) στα πόδια στις οποίες υπεβλήθη σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Χθες, έπειτα από 20 ημέρες, πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και βγαίνοντας από το νοσοκομείο δήλωσε -με φωνή που έτρεμε από συγκίνηση- ότι ήταν η μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του, ευχαρίστησε τον Θεό, γιατί του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναδεί τα παιδιά του, τη σύζυγό του, τους φίλους του, γνωστούς και αγνώστους, ακόμα και εκείνα τα μικρόψυχα άτομα που, ενώ ήταν διασωληνωμένος στην Εντατική, εκείνα ευχήθηκαν τον θάνατό του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα: «Εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία, ακόμα και σε αυτούς τους λίγους που ευχήθηκαν τον θάνατό μου» (αναφερόταν σε ορισμένα αχαρακτήριστα σχόλια και κατάρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Επίσης, έθιξε το πολύ σοβαρό πρόβλημα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα