Οι ζωάρες των άλλων κομμουνιστών

Και Γκεπεού και Στάζι και Καγκεμπέ, τα πρόβατα είν’ κόκκινα και κάνουν όλα μπε!

Αποκάλυψη! Υπάρχουν κρατικοί ή ιδιωτικοί υπάλληλοι (Ελλάδος ή εξωτερικού, άγνωστον) που πάσχουν από τέτοιο βαθμό βαρεμάρας ώστε, αντί να παίζουν ναρκαλιευτή, Τέτρις, μπούμπλε μπούμπλε, πάκμαν και φιδάκι (άντε Φάρμβιλ οι πιο προχωρημένοι), κρυφακούνε τι λένε οι κομμουνισταί στα τελέφωνα.

Το κόμμα, που ποτέ δεν κάνει λάθος (εκτός από τη φρούδα ελπίδα του ότι ο κομμουνισμός θα επικρατούσε παγκοσμίως), πήρε χαμπάρι τους κοριούς και ξεσήκωσε τον κόσμο! Βγήκε στις ρούγες και φώναξε ότι «παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., του Ποταμιού».

Οι σύντροφοι απαίτησαν από το αστικό κράτος να κάνει το καθήκον του: να βρει και να τιμωρήσει τους αντεπαναστάτες πράκτορες, που δεν αφήνουν ησύχους τους επιγόνους του Λένιν να κάνουν το δικό τους καθήκον. Ε, ψιτ, κύριος! Αμα κρυφακούεις τον Κουτσούμπα που οργανώνει έφοδο στον ουρανό, στα χειμερινά ανάκτορα και στα προεδρικά μέγαρα, πώς εκείνος θα μπορέσει απερίσπαστος να σε κρεμάσει με χορδή πιάνου όταν γίνει κυβέρνηση; Φαντάζεσαι να υπάρχει όντως κάνας κοριός στο κόμμα και να μαθευτεί ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της οφσόρ που αγόρασε τον 902;

Εκτακτο παράρτημα: Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αρχηγός του κόμματος Νέα Δεξιά, προέβη σε μια συγκλονιστική καταγγελία στις αρμόδιες αρχές (δηλαδή στο facebook), επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του ΚΚΕ για την πραγματοποίηση υποκλοπών σε βάρος κομμάτων: «Εμάς στη Νέα Δεξιά μάς παρακολουθούν με μηχάνημα παλαιού τύπου της παλιάς καλής ΚΥΠ του Νάτσινα, που δουλεύει με ΤDK ενενηντάρες. Το καταλαβαίνουμε διότι, όταν τελειώνει η μια πλευρά της κασέτας και πρέπει να τη γυρίσουν από την άλλη, απλά μας κόβουν τη συνδιάλεξη για να προλάβουν».

Η παρακολούθηση στα γραφεία της Νέας Δεξιάς είναι απολύτως προσαρμοσμένη στη μόδα του vintage (=παλιό, μεταχειρισμένο, συλλεκτικό). Γι’ αυτό προτείνεται στο κόμμα, μόλις βρεθεί άκρη με την υπόθεση, γύρω στο 24123 μ.Χ., να βγάλει τις κασέτες σε δημοπρασία. Θα μοσχοπουληθούν!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα