«Φονιάς» Ράμος

Επιμέλεια 
Γιώργος Αδαμόπουλος

Εχει σκοράρει στις καθυστερήσεις του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014 και του φετινού Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, για ισοφάριση που οδήγησε σε παράταση και κατάκτηση δύο τροπαίων από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρχιο Ράμος το επανέλαβε προχθές, πετυχαίνοντας με κεφαλιά στο 90′ το τελικό 1-1 στο εκτός έδρας Clasico με την Μπαρτσελόνα, με «έπαθλο» για την πρωτοπόρο της Πριμέρα Ντιβιζιόν (34 β.) τη διατήρηση του +6 από τους Καταλανούς!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Σουάρες (53′), όμως κινδυνεύουν με τιμωρία για ομοφοβικά σχόλια οπαδών τους κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο… Ο Καρβαχάλ της Ρεάλ, από την άλλη, «συνελήφθη» από κάμερες σε άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα.

ΑΓΓΛΙΑ: Η πρωτοπόρος (34 β.) Τσέλσι επιβλήθηκε προχθές με 3-1 στο Μάντσεστερ της Σίτι (30 β.), σημειώνοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη της! «Γκέλα» της Λίβερπουλ (30 β.), που ηττήθηκε χθες 4-3 στο Μπόρνμουθ, αν και προηγήθηκε 3-1! Δεύτερη (31 β.) πέρασε η Αρσεναλ, με το εντυπωσιακό εκτός έδρας 5-1 επί της Γουέστ Χαμ, ενώ έκτη (21 β.) παρέμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που «κόλλησε» (1-1) στην έδρα της Εβερτον…

ΙΤΑΛΙΑ: Την 24η διαδοχική εντός έδρας νίκη της στο Καμπιονάτο πέτυχε το Σάββατο η πρωταθλήτρια Γιουβέντους (1η – 36 β.), διατηρώντας το +4 από Ρόμα και Μίλαν. Η Ρόμα επιβλήθηκε χθες 2-0 της συμπολίτισσας Λάτσιο και οι «ροσονέρι» επικράτησαν 2-1 της Κροτόνε.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το +3 από την Μπάγερν Μονάχου διαφύλαξε η πρωτοπόρος (33 β.) Λειψία του (τραυματία) Κυριάκου Παπαδόπουλου, νικώντας 2-1 το Σάββατο τη Σάλκε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα