Απάντηση Κασιδιάρη σε Τούρκο βουλευτή

«Μαντάμ Τσακαλώτου» χαρακτήρισε ο Ηλίας Κασιδιάρης τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και «χαζοχαρούμενο» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό. «Η χώρα καίγεται και ο Τσίπρας χαζογελάει. Τον έβλεπα τώρα στην τηλεόραση πάλι, σαν χαζοχαρούμενος χαζογελούσε και έστελνε τη μαντάμ Τσακαλώτου στη Μέρκελ να λέει “ναι” σε όλα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης -προήδρευε εκείνη την ώρα- απέφυγε να κάνει την παραμικρή σύσταση για το ύφος και τις εκφράσεις που χρησιμοποιούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο κ. Κασιδιάρης έστειλε… μήνυμα στον Τούρκο βουλευτή, που απειλεί να κάνει μόνος του απόβαση στα νησιά, επιστρέφοντας τις ελληνικές σημαίες που θα κατεβάσει με… κούριερ: «Να προσέχουν οι Τούρκοι με τα κοντάρια, μπαίνουν πολλές φορές σε διάφορα ευαίσθητα σημεία και προκαλούν ατυχήματα» είπε ο βουλευτής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα