Καμμένος: Είναι στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν!

Απάντηση σε υψηλούς τόνους προς τον Ταγίπ Ερντογάν έδωσε χθες ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αποκάλεσε «στυγνό δικτάτορα» τον Τούρκο πρόεδρο, κάνοντας λόγο για κάποιον που απειλεί το σπίτι μας.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα, όπως και τον Ερντογάν, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα και αυτή τη στιγμή απειλεί το σπίτι μας. Οταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας, θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι, στο όνομα της διπλωματίας, να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία» τόνισε με νόημα, μιλώντας στον Real fm, ο κ. Καμμένος. Απένειμε δε τα εύσημα στις Ενοπλες Δυνάμεις: «Εχουν πολύ υψηλό ηθικό και επαγγελματισμό. Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα. Το βράδυ, λοιπόν, μπορούν οι Ελληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν».

Εγκαίνια

Επίσης ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, ο οποίος το πρωί εγκαινίασε στεγαστικό συγκρότημα για τις ανάγκες στρατιωτικών στο Στρατόπεδο Νταλίπη στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε ότι οι δεσμοί μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εκκλησίας «είναι άρρηκτοι» και χαρακτήρισε τη Θεσσαλονίκη ως την «πρωτεύουσα της μόνης και αληθινής Μακεδονίας».

Τέλος, ο υπ. Εθν. Αμυνας, που στη συνέχεια περιόδευσε στον Εβρο, αναφέρθηκε στο στεγαστικό πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2015 για να καλυφθούν ανάγκες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας ότι μέχρι σήμερα έχουν παραδοθεί 99 νέα σπίτια, που θα φτάσουν τα 200 την επόμενη χρονιά.

Ν. Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα