Αγριο έγκλημα με θύμα πολύτεκνη

Πυροβολήθηκε με καραμπίνα στο κεφάλι στους Γαργαλιάνους!

Τραγικό τέλος επιφύλασσε η μοίρα στην 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου – Παναγιωτοπούλου, η οποία προ μηνών «πρωταγωνίστησε» στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ως η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί του 2016 και χθες βρέθηκε δολοφονημένη στην περιοχή των Γαργαλιάνων (Λεύκη Τριφυλίας).

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της σε ελαιώνα, με τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρισκόταν στη θέση του οδηγού και τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι πυροβολήθηκε, εν ψυχρώ και εξ επαφής, προς τον δεξιό κρόταφό της, με αποτέλεσμα να διαλυθεί το κρανίο της… Οπως κατάθεσε στις διωκτικές αρχές ο σύζυγός της Τάσος Παναγιωτόπουλος, η Γεωργία Φιλοπούλου φέρεται ότι εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης από το σπίτι τους με το αυτοκίνητό της και έκτοτε δεν έδωσε σημάδια ζωής.

Στις 7.30 το πρωί της Παρασκευής, όπως είπε στους αστυνομικούς ο σύζυγός της, οι εργάτες του με τους οποίους πήγε στον ελαιώνα για να κάνουν αγροτικές εργασίες είδαν σταθμευμένο το αυτοκίνητο της γυναίκας του, τον κάλεσαν να πλησιάσει και τότε βρήκε τη Γεωργία πεσμένη πάνω στο τιμόνι και πλημμυρισμένη στο αίμα.

Οπλο, πάντως, δεν εντοπίστηκε στο σημείο, γι’ αυτό αποκλείστηκε η εκδοχή της αυτοκτονίας. Ως αργά χθες το βράδυ στην Ασφάλεια έδινε κατάθεση ο σύζυγός της (κατέχει κυνηγετικό όπλο που κατασχέθηκε), ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα