Ψιλά στο καπέλο του Αλέξη Τσίπρα

Να πάρουμε πίσω τη χώρα μας, όλη. Τόσο απλό, τόσο δύσκολο και τόσο αναγκαίο εθνικά

Καλά είναι και τα 500 και τα 300 ευρώ. Κι ένα πενηντάρικο καλό είναι. Οποιος μπον βιβέρ μεσαιοχωρίτης δεν θα έσκυβε να το πιάσει άμα το έβρισκε, γιατί το «φυσάει», ας το δώσει σε κανέναν παππού να πάει να ψωνίσει ή να το φυλάξει για τον αριστερό ΕΝΦΙΑ. Απλώς να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο πως αυτό το άπαξ βοήθημα είναι «13η σύνταξη». Μακάρι να ήταν. Και το εύχομαι εκ βαθέων.

Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Σάντσο Πάντσα του να είχαν φέρει ανάπτυξη Κίνας, καινοτομίες Ιαπωνίας, παροχές και ανεργία Νορβηγίας, γερμανική δημοσιονομική πειθαρχία και στρατιωτική και διπλωματική ισχύ ΗΠΑ. Θα κάναμε τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ από κόμμα φιλολογική και ιστορική λέσχη, θα ασχολούμασταν με τα χόμπι μας και όσους/ες αγαπάμε και κάθε τέσσερα χρόνια θα πηγαίναμε να ψηφίσουμε τους Αλκιβιάδηδες, Ρούζβελτ και Ζούκοφ του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Δυστυχώς μάπα το αριστερό μνημονιακό καρπούζι. Σκέτο κολοκύθι Εξαρχείων.

Το εξοργιστικό όμως, που επιβεβαιώνει τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις, είναι οι εξελίξεις στο λαθρομεταναστευτικό και ο συνδυασμός τους με τον… ΦΠΑ στα νησιά. Αν δεν το καταλάβατε, από τον Μάρτιο οι φίλοι, σύμμαχοι, εταίροι και πολυχρονεμένοι δανειστές μας θα μας επιστρέψουν πεσκέσι χιλιάδες κατσαπλιάδων που είχαν μπει από τα νησιά μας του ανατολικού Αιγαίου. Επειδή όμως, εκτός από ψυχοπονιάρηδες, είναι και κιμπάρηδες, αυτοί που διώχνουν τα παιδιά τους σαν τους κάστορες από το σπίτι αν δεν συνεισφέρουν στο νοίκι μας ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ να μην αυξήσουμε τον ΦΠΑ στα νησιά, διότι θα μας στείλουν κάμποσες χιλιάδες πίσω, για να πάρουμε το Νόμπελ που δεν πήραμε. Εδώ μας οδήγησε η ιδεοληπτική κουτοπονηριά του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο ο Ακομβίωτος Στρατάρχης κρατάει ακούραστα τσίλιες σε όλα όσα κάνει ανάμεσα στις βόλτες με τα ελικόπτερα.

Οι διεθνιστούληδες ελληνοφοβικοί της Κουμουνδούρου το λέγανε ανοιχτά για τα ανοιχτά σύνορα, η Δούρου πιο παλιά και η Χριστοδουλοπούλου μετά, ο ίδιος ο Τσίπρας. Μας τα λέγανε φόρα παρτίδα αλλά δεν τους έπαιρνε το φιλοθέαμον κοινό στα σοβαρά. «Ελα, μωρέ, δεν θα τα κάνουν» έλεγαν αυτοί που θέλανε με την ψήφο τους να αγοράσουν το σκίσιμο του Μνημονίου αλλά να αφήσουν στο ράφι την πολιτική «χρησίμων ηλιθίων» απέναντι στους δουλεμπόρους του Ερντογάν. Τελικά, αντί γι’ αυτά που «αγόρασαν» έγιναν τα αντίθετα, τρίτο Μνημόνιο, σαραντάπηχο, δεκαεξαβάλβιδο, και πάμε δυνατά για το τέταρτο, ενώ πληρώνουμε τοκογλυφικά και υλοποιούνται εφιαλτικά όσα ο κόσμος δεν πήρε στα σοβαρά, ασυδοσία του «αντιεξουσιαστικού» παρακράτους και ισλαμικός εποικισμός.

Είμαστε επισήμως ο ακάλυπτος της ευρωπαϊκής πολυκατοικίας. Οι εταίροι μας θα μας ρίχνουν τίποτε ψιλικοκό στο καπέλο του Αλέξη, καμιά έκπτωση του ΦΠΑ, κάνα βοήθημα να λιγδώσει το άντερό μας, ενώ παχιές χοντροκώλες ΜΚΟ στο «πνεύμα» του Σόρος θα αλωνίζουν ανεξέλεγκτες, με κρυφά hot spot-πολυκατοικίες να φυτρώνουν στις γειτονιές, υπό την ασύδοτη επιδοτούμενη δράση της Υπατης Αρμοστείας. Παράλληλα θα εξοικειωνόμαστε παιδιόθεν, διά της αναμείξεως στα σχολεία, στη μαντίλα και την «κοινωνική κουλτούρα» του σουνίτικου Ισλάμ. Διότι τους έφεραν για να μείνουν, για να γίνουμε η παρδαλή κοινωνική κουρελού που ονειρεύονταν με το τρίφυλλο στα χέρια στις καταλήψεις. Πρέπει να πάρουμε πίσω τη χώρα μας, όλη, απ’ άκρου εις άκρον. Τόσο απλό, τόσο δύσκολο και τόσο αναγκαίο εθνικά.

Φαήλος Κρανιδιώτης

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα