«Τριφύλλι» με ιταλική «φινέτσα»!

Ρεπορτάζ
Γιώργος Σηφάκης

H μεταγραφή «βόμβα» του Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός, αφού μόνο η ανακοίνωση της ΚΑΕ εκκρεμεί για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Ιταλού, ο οποίος θα αγωνιστεί στο «Τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι και… βλέπουμε. Η υπόθεση έκλεισε με θετικό τρόπο για τους «πρασίνους», αφού στη συνάντηση που είχε ο παίκτης με την Αρμάνι Μιλάνο υπήρξε συμφωνία. Οι «πράσινοι» δέχτηκαν τη μορφή δανεισμού, αν και παλεύουν ακόμα να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη και να δώσουν οι ίδιοι τα 600.000 ευρώ που είναι η ρήτρα για το NBA. Ο Τζεντίλε, πάντως, χθες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον ίδιο να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πίσω να είναι μαζί με τον πατέρα του, δίπλα στην κούπα της Ευρωλίγκας το 2000.

Ολα αυτά σημαίνουν ότι με το που ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, έχει δικαίωμα να παίξει άμεσα στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν ισχύει για την Ευρωλίγκα. Ο ΠΑΟ είναι αναγκασμένος -λόγω του σχετικού κανονισμού- να περιμένει έως την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι το ντεμπούτο του Τζεντίλε θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική του θεσμού!

Υποδέχεται τον Ζοτς

Σήμερα, πάντως, έχει και παιχνίδι και όχι όποιο κι όποιο, αλλά τη νέα επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ με τη Φενερμπαχτσέ (21.45 Novasports). Ματς πάρα πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, αφού οι Τούρκοι είναι πανίσχυροι και έχουν μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Ο Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας για το ματς, τόνισε: «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Φενέρ είναι σπουδαία σε όλους τους τομείς. Ο Ομπράντοβιτς για όλο τον κόσμο στην Αθήνα και γενικότερα είναι ο καλύτερος προπονητής των τελευταίων ετών».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα