ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ

Άγιος Βασίλης έρχεται…Όποιος νομίζει ότι ο τσίπριζα, μπροστά στην αντίδραση των ευρωπαίων για τον χριστουγεννιάτικο μποναμά του – που τάχα μου θα απαλύνει αυτούς που προηγουμένως έγδαρε κυριολεκτικά – θα προσφύγει σε εκλογές, δεν έχει ακόμα αντιληφθεί τι σημαίνει κνίτικη νοοτροπία και κομμουνιστική αντίληψη των πραγμάτων. Ηρωϊκή έξοδος και τα τοιαύτα είναι για τους τοιούτους του είδους και όχι για την πρώτη φορά αριστερά (με ολίγον ή πολύ «μπούλη»). Η αντίδρασή της, άμα παραστριμωχτεί, θα είναι το «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων» (τουτέστιν των Ελλήνων – κι αν χάσουμε και μερικά νησιά στην πορεία, χαράς το πράγμα). Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και ό,τι ήθελε προκύψει, ακόμη και «Δεκεμβριανά». 

Ας ξυπνήσουν λοιπόν όλοι όσοι προσδοκούν να κυβερνήσουν «αβρόχοις ποσίν» αυτόν τον δύσμοιρο τόπο και ας συσπειρωθούν όσο είναι ακόμη καιρός με όσες πολιτικές δυνάμεις παραμένουν έλλογες, για να ακυρώσουν μια τέτοια επαπειλούμενη εμφυλιο-πολεμική απειλή, επισημαίνοντας στον ελληνικό λαό τούς υπολανθάνοντες κινδύνους δομικής κατάρρευσης του ελληνικού κράτους και, ως εκ τούτου, την υποχρέωση του λαού να απόσχει καθολικά από μία τέτοια καταστροφική για την πατρίδα μας διαδικασία, έτσι ώστε η έλλειψη προσέλευσης της κρίσιμης λαϊκής μάζας στις κάλπες που θα επιχειρήσουν να στήσουν δίκην εθνικού ικριώματος κάποιοι σκοτεινοί και στυγνοί «τρόπος του λέγειν εγκέφαλοι», να απομακρύνει έναν νέο εθνικό διχασμό, που θα συνεπιφέρει με μαθηματική ακρίβεια και τον διαμελισμό της πατρίδας μας από τα γειτονικά κοράκια που καραδοκούν να την κατασπαράξουν.

Χρίστος Γούδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα