Ελεύθερος ο σατανιστής της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας

Τα «κλειδιά» της ελευθερίας του Ασημάκη Κατσούλα, του επονομαζόμενου και αρχισατανιστή της Παλλήνης, κρατούσαν στα χέρια τους οι εφέτες του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης που με βούλευμά τους διέταξαν την αποφυλάκισή του!

Επειτα από αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης ο Ασημάκης Κατσούλας πέρασε χθες την πόρτα των φυλακών της Αγυιάς Κρήτης.

Για τρία χρόνια οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης ήταν απορριπτικές για τον Ασημάκη Κατσούλα, γνωστό και ως «μαύρο άγγελο». Αυτή τη φορά ωστόσο μέτρησε θετικά ότι ο Ασημάκης Κατσούλας δεν είχε υποπέσει σε πειθαρχικά αδικήματα, ενώ λάμβανε και άδειες από τις φυλακές που τις τηρούσε κανονικά.
Πριν από λίγους μήνες μάλιστα ο εισαγγελέας είχε εισηγηθεί θετικά στην τελευταία αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει.

Η δράση της περιβόητης ομάδας των «σατανιστών της Παλλήνης» έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 1993. Θύματά τους ήταν δύο γυναίκες, η 14χρονη Δώρα Συροπούλου και η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, τις οποίες δολοφόνησαν σε τελετές μαύρης μαγείας τον Αύγουστο του 1992 και τον Αύγουστο του 1993. Για την ανατριχιαστική υπόθεση καταδικάστηκαν, επίσης, η Δήμητρα Μαργέτη, η οποία αποφυλακίστηκε το 2001 (μητέρα δύο παιδιών πλέον), και ο Μάνος Δημητροκάλης, ο οποίος εξέτισε τα δύο τρίτα της ποινής και αποφυλακίστηκε το 2014.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα