Γιος γνωστού τραγουδιστή σε συμμορία με εκβιαστές

Γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή, από τον πρώτο του γάμο, φέρεται ότι εμπλέκεται σε σπείρα εκβιαστών, η οποία απειλούσε μεσίτες, εργολάβους και κατασκευαστές με σκοπό να λαμβάνει μεσιτείες για ακίνητα που είχαν πωλήσει… άλλοι! Ο γιος του τραγουδιστή, 46 ετών, είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και σχολής τάε κβον ντο. Μαζί με τον πεθερό του, ηλικίας 65 ετών, και έναν 49χρονο, πελάτη του γυμναστηρίου που διατηρούσε, φέρεται ότι συμμετείχε στη συμμορία.

Ο πεθερός του 46χρονου είναι μεσίτης και συνεργαζόταν με δύο εργολάβους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, κάποια στιγμή οι εργολάβοι έδωσαν τη μεσιτεία για δύο ακίνητα σε συναδέλφους του 65χρονου, οι οποίοι τα πούλησαν. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα φέρεται ότι άρχισαν οι εκβιασμοί. Μεσίτες, κατασκευαστές και αγοραστές δέχονταν τηλεφωνήματα με απειλές προς τους ίδιους και τα παιδιά τους πως θα τους έκαιγαν τα σπίτια!

Μάλιστα, κάποιες από τις απειλές φαίνεται ότι έγιναν πράξη, καθώς το αυτοκίνητο ενός από τα φερόμενα θύματα καταστράφηκε έπειτα από τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού. Αρχηγός του κυκλώματος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είναι ο 65χρονος, ο οποίος αναλάμβανε τη διαμεσολάβηση για τις αγοραπωλησίες και απαιτούσε εκβιαστικά τις μεσιτείες, ανεξαρτήτως αν τα ακίνητα πωλούνταν έπειτα από πρωτοβουλία των ιδιοκτητών ή άλλων μεσιτών που είχαν προσληφθεί παράλληλα. Ο 46χρονος φέρεται ότι είχε τον ρόλο του «εισπράκτορα», ενώ ο 49χρονος ήταν ο «τηλεφωνητής», ο οποίος επικοινωνούσε με αγοραστές, πωλητές, εργολάβους και μεσίτες, και απειλούσε τις ζωές των ίδιων και των οικογενειών τους, αν δεν έδιναν την «προμήθεια», η οποία κυμαινόταν από από 8.000 έως 15.000 ευρώ.

Ο 49χρονος, ο οποίος φέρεται ότι έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στα θύματα, ενημέρωνε τον γιο του τραγουδιστή για τις συνομιλίες μαζί τους.

Τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνταν και αυτές οι συνομιλίες περιλαμβάνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία της υπόθεσης. Οι τρεις συλληφθέντες με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, του εκβιασμού, των απειλών και των εκρήξεων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα