Λαμία: Ανοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της!

Νεκρή στο σπίτι της (με πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό και στο στήθος) βρέθηκε 45χρονη παιδοψυχίατρος

Στον κύκλο προσώπων που είχαν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις με το θύμα αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας τον δράστη της άγριας δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θωμαής Κουμπούρα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χθες το πρωί νεκρή στο σπίτι της, στα Γαλανέικα της Λαμίας. Την εντόπισε ο αδελφός της πεσμένη στο δάπεδο του υπνοδωματίου της, μέσα σε μια λίμνη αίματος, χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό και στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παιδοψυχίατρος έφερε τραύματα και στα χέρια, τα οποία μαρτυρούν ότι πάλεψε με τον δολοφόνο της. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού δεν υπήρχαν σημάδια αναστάτωσης στο διαμέρισμα, ενώ όλα τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα της 45χρονης βρέθηκαν στη θέση τους. Ολα δείχνουν ότι η Θώμη Κουμπούρα γνώριζε τον δράστη, στον οποίο άνοιξε την πόρτα (δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης), ανυποψίαστη για το τι θα ακολουθήσει.

Ο δολοφόνος τής επιτέθηκε με αγριότητα και της κατέφερε πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό και στο στήθος. Η γυναίκα, όπως φαίνεται από τα σημάδια πάλης που είχε στα χέρια της, προσπάθησε να γλιτώσει από τη μανία του δράστη, αλλά δεν τα κατάφερε. «Τα χτυπήματα που δέχτηκε η παιδοψυχίατρος, η οποία ζούσε μόνη της στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, μαρτυρούν μανία και μάλλον φανερώνουν προσωπικά κίνητρα» δήλωσε αξιωματικός της Ασφάλειας Λαμίας.

Ευδιάθετη

Η μητέρα της παιδοψυχιάτρου, που κατοικεί στο ισόγειο, κατέθεσε ότι άκουσε φωνές και θορύβους τα ξημερώματα, αλλά δεν φαντάστηκε ότι κάποιος έκανε κακό στην κόρη της. Ενα από τα τελευταία πρόσωπα που επικοινώνησαν με τη 45χρονη ήταν ο αδελφός της, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ ήταν ευδιάθετη και πως είχαν συνεννοηθεί να συναντηθούν το επόμενο πρωί για να επισκεφτούν τον λογιστή τους.

Η Θώμη Κουμπούρα ήταν γιατρός, με ειδικότητα στην Παιδοψυχιατρική, υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονική συνεργάτιδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Στη Λαμία διατηρούσε εδώ και χρόνια το δικό της ιατρείο, ενώ ήταν και ιδιοκτήτρια ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα