Οικείο πρόσωπο ο δολοφόνος

Η Αστυνομία έχει DNA του δράστη που κατέσφαξε την παιδοψυχίατρο

Σ τα ίχνη του δολοφόνου που μαχαίρωσε θανάσιμα (σε λαιμό και στήθος) τη γνωστή παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα στην περιοχή Γαλανέικα της Λαμίας βρίσκονται οι Αρχές.

Τα στελέχη του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών που μετέβησαν στο μοιραίο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην οδό Φοίνικος, όπου ζούσε μόνη η διαζευγμένη επιστήμονας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατάφεραν να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και ίχνη γενετικού υλικού του ανθρώπου που την κατέσφαξε. Το DNA έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ωστόσο οι Αρχές περιμένουν να ολοκληρωθεί σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά η νεκροτομή στη σορό της 45χρονης.

Από την εξέταση οι αστυνομικοί ευελπιστούν να οδηγηθούν στην ταυτοποίηση του δολοφόνου, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν γνωστό και πιθανότατα ιδιαίτερα κοντινό πρόσωπο της Θώμης Κουμπούρα, καθώς εκείνη του άνοιξε την πόρτα και δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα. Πάντως, η μανία του φονιά έκανε τους αστυνομικούς να μιλούν για έγκλημα πάθους και μίσους.

Στην Ασφάλεια, την ίδια στιγμή, καταθέσεις έδιναν στενά συγγενικά πρόσωπα της άτυχης 45χρονης, μεταξύ των οποίων τα δύο της αδέλφια, Σάββας και Κώστας. Κατάθεση έδωσε και η ηλικιωμένη μητέρα τους, η οποία ισχυρίζεται ότι άκουσε φασαρία από το διαμέρισμα της κόρης της, όμως δεν φαντάστηκε ότι επρόκειτο για τον φόνο της θυγατέρας της.

Συντετριμμένος εμφανίστηκε -σε ανάρτησή του στο facebook- και ο ανιψιός του θύματος Δίωνας Κουμπούρας (γνωστός από τη συμμετοχή του στο talent show «The Voice»): «Δεν αργεί ένα χαμόγελο να σβήσει. Σ’ αγαπώ πολύ. Ας είσαι πάντα καλά, να ταξιδεύεις σε όσα μέρη ήθελες να πας και δεν πρόλαβες».

Η κηδεία της Θώμης Κουμπούρα θα γίνει σήμερα, στις 15.00, από τον Αγιο Αθανάσιο Φθιώτιδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα