Ανατροπή (;) για την άγρια δολοφονία της Θ. Κουμπούρα

Πρωτοπαλίκαρο του Α. Σώρρα ο δράστης

Νέα, συγκλονιστική διάσταση στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα δίνει ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Ελευθέριου Ρήνου, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Μιχάλη Ιγνατίου (mignatiou.com) και υποστηρίζει ότι «αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή».

Στο κείμενο περιλαμβάνονται βαρύτατες καταγγελίες για τον Χρήστο Μπαλαντίνα (φερόμενο ως δράστη και συλληφθέντα για το έγκλημα), ο οποίος περιγράφεται ως ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Αρτέμη Σώρρα της Ελλήνων Συνέλευσις και, κατά το δημοσίευμα, πρόκειται «για τον πιο ένθερμο “στρατιώτη-πολεμιστή”», που «είχε τη φήμη του σκληρού και έκανε τη “βρόμικη” δουλειά της οργάνωσης, με ύβρεις και απειλές»!

«Απάτη»

Ο συντάκτης χαρακτηρίζει ως «ανόητη απάτη» τον φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και τονίζει ότι τελευταίο τους θύμα είναι η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, «μια λαμπρή, νέα επιστήμονας, που δυστυχώς έμπλεξε στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης», την οποία, όπως σημειώνει, «φέρεται ότι χρηματοδοτούσε» (!)- και τελικά «το πλήρωσε με τη ζωή της». Στη συνέχεια του δημοσιεύματος παρατίθενται στοιχεία που, κατά τον συντάκτη, αποδεικνύουν ότι «η οργάνωση Σώρρα ακολουθούσε τα ιδεολογικά χνάρια του Αδόλφου Χίλτερ και της πολιτικής θεώρησης των ναζί της δεκαετίας του 1930» και ότι «ο φερόμενος ως δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου απειλούσε τη ζωή πολλών ακόμη υπό τη σκέπη της οργάνωσης Σώρρα»!

Για να στηρίξει μάλιστα την καταγγελία του, ο συντάκτης παραθέτει σειρά δημόσιων διαλόγων από το facebook, προκειμένου να δείξει ότι ήδη από το βράδυ του φονικού μέλη της οργάνωσης άρχισαν να αποκαθηλώνουν τον Μπαλαντίνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα