«Τη σκότωσα εγώ, αλλά δεν θυμάμαι πώς»

Ομολόγησε με ασυναρτησίες ο «λοχαγός» του Σώρρα Χρ. Μπαλαντίνας τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

Aντιμέτωπος με την οργή του αδερφού της αδικοχαμένης Θώμης Κουμπούρα βρέθηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος της Χρήστος Μπαλαντίνας εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου της Λαμίας, όπου χθες ζήτησε και έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας -από τα «πρωτοπαλίκαρα» της οργάνωσης-απάτη του Αρτέμη Σώρρα- κατηγορείται ότι το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου κατακρεούργησε με 15 μαχαιριές τη 45χρονη παιδοψυχίατρο Θώμη στο σπίτι της, στα Γαλανέικα Λαμίας.

«Τα παλικάρια λένε την αλήθεια. Πες την αλήθεια, ρε!» Αυτά ήταν τα λόγια του αδερφού της άτυχης γυναίκας, ωστόσο έμειναν αναπάντητα, καθώς αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί και άλλοι ψυχραιμότεροι και τον απομάκρυναν χωρίς να υπάρξει συνέχεια από τα δύο αδέλφια της γυναίκας, Σάββα και Κώστα, που βρίσκονταν έξω από το δικαστικό μέγαρο με τον δικηγόρο τους Θέμη Σοφό. Ο 39χρονος είχε οδηγηθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια στις 12.30 χθες το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Λεωνίδα Κουμπούρα (σ.σ.: απλή συνωνυμία με το θύμα).

Ο κατηγορούμενος -ο οποίος μάλιστα είναι ηγετικό μέλος του κινήματος-απάτη του Αρτέμη Σώρρα- ήταν για ακόμη μία φορά αμίλητος και έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, όπως επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του.
«Βρίσκεται ακόμη σε σύγχυση, η επικοινωνία μας είναι δυσχερής. Δεν είναι εύκολη, καθώς κατά διαστήματα λέει ασυναρτησίες» είπε και εξήγησε τον λόγο που ζήτησε πρόσθετη αναβολή: «Στη δικογραφία προστέθηκαν νέα στοιχεία, για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε».

Πέρα από το DNA που βρέθηκε στα νύχια της 45χρονης και το οποίο ταυτοποιήθηκε με αυτό του 39χρονου, αλλά και όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει σε βάρος του οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας, ο Χρήστος Μπαλαντίνας ομολόγησε εμμέσως πλην σαφώς τη δολοφονία, παραληρώντας ενώπιον των αστυνομικών: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα» ομολόγησε στους αστυνομικούς, ενώ σε άλλη στιγμή φέρεται ότι προσέθεσε: «Αν το έχω κάνει εγώ, μου αξίζει η θανατική ποινή. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς μια ζωή που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα