Βγάζει αφρούς ο Βλαδίμηρος

Ο πρωταγωνιστής της «μουρμούρας» εναντίον των δανειστών που έχουν  «εξαθλιώσει τους Ελληνες»!

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Αν τη θέλω τη “Μουρμούρα” στη ζωή μου; Μακάρι να την έχω για άλλη μία δεκαετία»! Με αυτόν τον χιουμοριστικό τρόπο απαντάει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης όταν τον ρωτάμε αν και το 2017 θα αντέξει να… γκρινιάζει στον Alpha. Ενα από τα πιο καλοπροαίρετα και χαρούμενα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης ετοιμάζεται να μπει στις 9 Ιανουαρίου και πάλι στο στούντιο της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», καθώς στις 16 του μήνα αρχίζουν τα νέα επεισόδια.

Ο γνωστός σε όλους μας Ηλίας (μέσα από το σίριαλ) αποκαλύπτει στη «δημοκρατία» κάτι που δεν έχει μοιραστεί έως σήμερα με το κοινό σχετικά με τον ρόλο του. «Είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος από τον συντηρητικό ήρωα που υποδύομαι. Μάλιστα, δεν θέλω τη γυναίκα στο σπίτι, αλλά να δημιουργεί και να εργάζεται. Στο μόνο που συμπονώ τον Ηλία είναι γιατί είναι λογιστής. Ο πατέρας μου ήταν λογιστής και ξέρω τον φόρτο εργασίας, τη μεγάλη ευθύνη που έχουν στις συμβουλές που δίνουν και στα χαρτιά που συμπληρώνουν» λέει γελώντας ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Κοινό χαρακτηριστικό

Για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη η συγκεκριμένη παραγωγή του Alpha έχει χρόνια ζωής ακόμη, γιατί δεν έχουμε δει ζευγάρια που συμβιώνουν έχοντας ένα διαζύγιο στην πλάτη τους, με διαφορετικές κουλτούρες ή με υιοθετημένα παιδιά. «Είναι τόση ευρεία η γκάμα των ζευγαριών που υπάρχουν γύρω μας. Χαίρομαι που φέτος εκπροσωπείται άψογα η μικρότερη ηλικία, αλλά και εκείνα που έχουν αποκτήσει μωράκι. Για μένα όλα τα ζευγάρια της “Μουρμούρας” έχουν επιτυχία, γιατί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι ερωτευμένα.

Ακόμη και η Βουλίτσα με τον Μηνά ή ο Ηλίας με τη Μαρίνα. Ο χρόνος δεν έφθειρε τον έρωτα. Είναι ισορροπημένοι, γιατί ακόμη θέλει και αγαπάει ο ένας τον άλλον. Και τη μουρμούρα δεν πρέπει να τη φοβούνται τα ζευγάρια, αν δεν υπήρχε και αυτή, θα πλήτταμε. Το πιο επικίνδυνο είναι τα καταπιεσμένα συναισθήματα και οι κρυμμένες αλήθειες» υποστηρίζει ο ηθοποιός.

Σχετικά με την πολιτική κατάσταση, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρει: «Ο εχθρός μας δεν είναι ορατός. Είναι αόρατος. Ποιον να πολεμήσουμε; Ποιος λαός, χώρα, πολυεθνική, τράπεζα μας θέλει φτωχούς και δυστυχισμένους; Είναι μεγάλη χυδαιότητα αυτό που προσπαθούν να επιβάλουν αυτά τα επτά χρόνια οι ισχυροί της γης στη χώρα μας, κάνοντας τους κατοίκους της πειραματόζωα. Λένε, θα δουν μετά τις γερμανικές εκλογές αν υπάρξει “κούρεμα” του χρέους και ο πρωθυπουργός μας υπόσχεται ελάφρυνση των φόρων στις ευπαθείς ομάδες. Πραγματικά, όταν ένα κράτος αντιμετωπίζει τους πολίτες του με φιλανθρωπία και ελεημοσύνη, χαρακτηρίζοντάς τους ρατσιστικά “ευπαθή ομάδα”, με θλίβει και με εξοργίζει».

Παράλληλα επισημαίνει: «Πλέον δεν πιστεύω σε κανέναν. Το χρέος μας συμφέρει πάρα πολλούς. Μας θέλουν εξαθλιωμένους. Και δυστυχώς, το σύστημα αυτό το εξυπηρετούν πολιτικοί χωρίς όραμα, απλοί υπάλληλοι. Γι’ αυτό και παγκοσμίως η αίγλη των πολιτικών εκμηδενίζεται. Στην Ελλάδα λέμε πλέον “ο Αλέξης, ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης”. Τους μικραίνουν επίτηδες, για να τους απαξιώνει με τις ανακολουθίες τους και ο λαός».

Η ελπίδα για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα έρθει από την αντίδραση των νέων που κάποτε νομοτελειακά θα γίνει, καθώς τους έχουν ψαλιδίσει τα όνειρα.

«Εχουν καταντήσει καταθλιπτικό τον λαό»

Ο Βλαδίμηρος νιώθει τεράστια ευτυχία, όταν ο κόσμος τού δίνει ευχές μέσα από την καρδιά του, όχι από φιλαυτία, αλλά επειδή τον κάνει να γελάσει για λίγο. Ιδιαίτερα μέσα από τη «Μουρμούρα» αλλά και από την κωμική θεατρική παράσταση «Αμλετ ο Β» που ανεβάζει στο Θέατρο Ζίνα, ο ηθοποιός πλησιάζει με πολλή αγάπη το κοινό. «Αν δεν μπορώ να συγχωρήσω για κάτι τους πολιτικούς μας, είναι γιατί έναν λαό που έχει κληρονομιά τη σάτιρα τον κατάντησαν καταθλιπτικό. Προτείνω σε όλους τους Ελληνες να πηγαίνουν σε κωμωδίες στο θέατρο και να βλέπουν κωμικές σειρές. Είναι πολύ εύκολο να βουλιάξεις στην απελπισία. Οχι! Η αντιβίωση στην απογοήτευση είναι η τέχνη! Βγείτε για δυο ώρες και ξεφύγετε με χορό και τραγούδι, και μια ξεκαρδιστική παράσταση».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα