Επιστροφή Μάριν

Από τον
Χάρη Δάντση

Πολλοί είχαν -και εξακολουθούν να έχουν- ξεγραμμένο τον Μάρκο Μάριν, όχι όμως και ο Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε ύστερα από 2,5 μήνες τον Γερμανό μεσοεπιθετικό σε αγώνα πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να του δώσει ακόμη και φανέλα βασικού στο αποψινό (19.30, NS1) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Αλλωστε, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» δείχνει, όπως παραδέχονται άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου, εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στις προπονήσεις. Το ζητούμενο όλων στο μεγάλο Λιμάνι είναι να αρπάξει την ευκαιρία ο Μάριν και όχι να την πετάξει -όπως τις προηγούμενες- στον κάλαθο των αχρήστων. 

Εξάλλου για να χωρέσει στην αποστολή, ο Μπέντο αναγκάστηκε να κόψει τους Τσόρι και Πάρντο (για τον οποίο θα βρεθεί σήμερα στον Πειραιά άνθρωπος της Τραμπζονσπόρ). Στους «εκλεκτούς» συμπεριλήφθηκαν και τέσσερις παίκτες (Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος) που προέρχονται από την ομάδα Νέων. Ο Νικολάου μιλώντας στη Nova υποστήριξε: «Το να ξέρεις ότι ο προπονητής της πρώτης ομάδας στηρίζει τα νέα παιδιά είναι ένα μεγάλο κίνητρο, διότι σου δίνει ώθηση να δουλεύεις περισσότερο και να αποδεικνύεις κάθε μέρα το τι μπορεί να κάνεις. Είμαι έτοιμος και περιμένω την ευκαιρία μου. Είτε μου δοθεί είτε όχι εγώ θα κάνω αυτό που μπορώ στις προπονήσεις. Ευελπιστώ να παίξω σε κάποιον αγώνα. Το όνειρό μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα».

Μέσα ο Καπίνο

Στην αποστολή επέστρεψε και ο Καπίνο, ο οποίος επισήμανε για τον τραυματισμό του: «Δόξα τω Θεώ είμαι έτοιμος πριν από τη διακοπή. Τώρα είμαι ακόμη καλύτερα, είμαι έτοιμος και είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με χρησιμοποιήσει. Εγώ περιμένω να δω αν θα παίξω».

Στο μεταξύ, επιμένουν οι Παραγουανοί για το ενδιαφέρον της Λιμπερτάδ για τον Καρντόσο και οι Αργεντινοί για της Ρίβερ προς τον Τσόρι Ντομίνγκες. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα